Ankkurien Superpesismiehistö matkasi kauden ensimmäiseen ulkona pelattavaan harjoitusotteluun Kankaanpään Mailan Ykköspesisjoukkueen vieraaksi. Ankkureilta kokoonpanosta oli poissa mm. Tuukka Etula, Mikael Penninkangas ja Sasu Iivarinen. Nuori Miika Etula pelasi Ankkurien edustusjoukkueessa ensimmäisen pelin ja mallikkasti hoiti tonttinsa kakkoskopparin roolissa. Koleassa säässä pelattu peli ei ollut sisäpelin juhlaa, mutta Ankkurit hallitsi ottelua alusta loppuun voittaen ottelun jaksoin 0-1 (1-3,1-1)

Ensimmäisellä jaksolla Ankkurien ulkopeli toimi loistavasti ja kun sisäpelissä tilanteiden rakentelu oli kuosissa, niin jaksovoitto oli taattu.

Ensimmäisen aloittavalla vuorolla Ankkurit rakentaa hyvin tilannetta päälle. Ykköskärki saa heti palottoman ajon päälle, mutta tilanne kuolee, kun Kankaanpään lukkari Rasmus Paananen irroittaa väärällä etenijän kolmoselta. Kankaanpää omalla sisävuorollaan ei saa tilanteita aikaiseksi ja toinen vuoro alkaa 0-0 tilanteessa.

Toisessa vuorossa nähdään ottelun ensimmäiset juoksut, kun Ankkurit jälleen rakentaa tilannetta päälle hyvällä prosentilla. Lauri Ihamäki lyö ottelun avausjuoksun, kun kotiin kiitää Atte Kuosmanen ja perään Riku Utanen kotiuttaa Pyry Alasen niin taululla lukemat ovat 0-2. Kankaanpää saa toisella sisävuorollaan ensimmäisen kolmostilanteen päälle harhaheiton turvin, mutta kotiin miestä eivät onnistu saamaan.

Jakson kolmas vuoro tuottaa yhden juoksun Ankkureille, kun Kankaanpää heittää pallon kolmospesältä harhaan ja Elmeri Koivusalmi tuo juoksun tilanteeksi 0-3. Kankaanpään kolmas sisävuoro on surkea, kun kolmen lyöjän jälkeen taululle ilmestyy yhtä monta paloa.

Jakson ratkaisevalla vuorolla Ankkureilla on tilanne lisätä johtoaan, kun viimeiselle lyöjälle Riku Utaselle rakentuu tilanne, mutta Rikun lyönnistä ei lisäjuoksuja taululle merkitä. Kankaanpää saa omalla sisävuorollaan pientä painostusta aikaan ja onnistuu kerran, kun Joe Vartiamäki lyö KaMan ensimmmäisen juoksun. Tämä ei Kankaanpäälle riitä ja jakso merkataan Ankkureille 1-3.

Toisella jaksolla Ankkurien hallinta jatkuu, mutta kotiutukset jää piippuun. Lauri Ihamäki viimeisessä vuorossa lyö kuitenkin tärkeän 1-1 tasoitusjuoksun ja sinikeltaisille voitto.

Toisen jakson aloittava vuoro ei tuota joukkueille juoksuja. Kankaanpää ei aloittavalla vuorollaan onnistu saamaan kolmostilannetta. Ankkurit omalla sisävuorollaan rakentaa kaksi kotiutustilannetta, mutta Juho Ihamäen ja Riku Utasen kotiutusyritykset jää ponnettomiksi ja palot taululle.

Toisessa vuorossa sama meininki jatkuu ja tauluille ei juoksuja merkata. Kankaanpäälle rakentuu vuorossa yksi kotiutustilanne, mutta ilman onnistumista. Ankkurit myös saa paikkansa sisävuorollaan pariin otteeseen lyödä jakson avauspinna, mutta 0-0 pysyy tulostaulussa.

Kolmannessa vuorossa nähdään, jakson ensimmäinen juoksun ja siitä vastaa Kankaanpää, kun Ankkurikasvatti Sami Mikkolanaho onnistuu kotiutuksessa. Ankkureilla on vuorossa jälleen paikkansa juoksujen lyöntiin, mutta Kankaanpään takatilanne pelaaminen toimii ja ratkaisevaan vuoroon lähdetään 1-0 tilanteessa.

Ratkaisevassa vuorossa Kankaapää ei sisäpelissään onnistu, mutta Ankkurit onnistuu ratkaisemaan ottelun voiton omalla sisävuorollaan, kun Lauri Ihamäki näpäyttää Joona Peltokankaan kotiin. Ankkureille vielä rakentuu tilanne kirkastaa voittoa, mutta ilman onnistumista. Ottelu merkataan Ankkurien nimiin jaksoin 0-1 (1-3,1-1)

Ottelun jälkeen pelattiin harjoitusmielessä ylimääräinen kotiutuslyöntikilpailu, mikä päättyi Ankkurien voittoon lukemin 2-3.

Tuukka Etulan pikkuveli Miika debytoi edustusjoukkueessa ja pelasi varsin mallikkaasti kakkoskopparin tontilla.