Koskenkorva kävi vierailulla Kitrolla perjantaina. Tiukka vääntö päättyi Ankkurien riemukkaaseen voittoon supervuoron jälkeen jaksoin 2-1 (4-3, 4-6, 1-0s)

Ensimmäinen jakso ratkeaa Ankkurien loistavaan ensimmäiseen vuoroon.

Ensimmäiselle jaksolle Ankkurit saa loistoalun, kun iskevät aloittavalla sisävuorolla neljä juoksua. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Tuukka Etula, joka kotiuttaa Elmeri Koivusalmen. Juho Ihamäki seuraavana lyöjänä vetää komean vedon takaa läpi. Mikael Penninkangas, Nestori Yli-Sissala sekä Tuukka Etula juoksee kotiin. Ihamäki on myös lähellä kunnaria mutta palaa kolmoselle. Koskenkorvakin avaa ensimmäisessä vuorossa ottelun juoksutilinsä, kun Marko Pelkonen lyö kakkosrajaleikkurilla pallon maisemiin ja Aleksi Rantalan on helppo työ tuoda 4-1 juoksu.

Ankkurien tilanteiden rakentelu loppujaksolla jää vaisuksi eikä kotiutusyrityksiin päästä. Koskenkorvalle tulee omat paikkansa, mutta nekin tilanteet kuivuu toisessa ja kolmannessa vuorossa. Koskenkorva tulee kuitenkin lähelle jakson ratkaisevassa vuorossa, kun Pelkonen jälleen lyö leikkurin kakkosrajaan ja Antti Kortteenperä juoksee kotiin. Perään vielä Petteri Kortelainen lyö Juho Hakomäen kotiin. Tämä kuitenkin jää jakson viimeiseksi juoksuksi ja Ankkurit vie sen niukasti lukemin 4-3.

Koskenkorva vie toisen jakson.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Koskenkorva rakentaa tilanteen. Tämä tilanne kuitenkin kuolee lukkari Elmeri Iivosen irroitukseen. Ankkurien jakso sisältä alkaa heikosti ja päättyy nopeasti.

Jakson toisessa vuorossa Koskenkorva siirtyy 0-2 johtoon Kortelaisen ja Lauri Vuollon lyönneillä. Juoksujen tuojiksi merkataan Santtu Luhtavaara ja Juho Hakomäki. Vuorossa Ankkureilla on paikkansa, kun Iivoselle rakentuu tilanne, mutta ilman tulosta.

Kolmannessa vuorossa Pelkonen lisää Koskenkorvan johtoa lukemiin 0-3 kotiuttamalla Hakomäen. Ankkurien tilanteiden rakentelu vuorossa jää jälleen heikoksi ja tilanteita ei nähdä.

Ratkaisevassa vuorossa molemmilta joukkueilta nähdään onnistumisia. Koskenkorva lisää aloittavalla sisävuorolla johtoaan lukemiin 0-6. Ensimmäinen tulee harhaheitolla ja vähän perään Pelkonen ja Hakomäki onnistuvat lyömään juoksun mieheen. Ankkurien sisäpeli herää tasoittavalla vuorolla. Kärki rakentaa palottoman ajon. Tuukka Etula avaa Ankkurien jakson juoksutilin kotiuttamalla Koivusalmen. Heti perään Juho Ihamäki ja Elmeri Iivonen onnistuvat kotiutuksissa. Etula lyö vielä toisen juoksun samaan vuoroon, mikä myös jää jakson viimeiseksi ja Koskenkorva voittaa jakson lukemin 4-6.

Supervuorossa tunteetkin käyvät kuumana ja yleisökin villiintyy. Juho Ihamäki ratkaisee Ankkureille voiton.

Supervuoron sisältä aloittaa Koskenkorva. Vuorossa nähdään niin yleisöä, kuin pelaajia kuumentaneita tilanteita. Yksi niistä on, kun polttoheitto tulee kakkospesälle ja tuomari näyttää ettei pesävahdin jalka ollut pesässä. Tästä on erimieltä Ankkurien pelaajat ja niin myös yleisö. Koskenkorva rakentaa tämän jälkeen ajotilanteen. Kortelainen lyö ensimmäisellä kopin takakentälle, millä pelaaja palaa kotipesään Etulan kovasta heitosta. Toisella lyönnillä Kortelainen onnistuu kuitenkin vielä lyömään miehen kolmoselle, mutta tämän jälkeen astuu esiin lukkari Iivonen. Viimeiselle lyönnille korkea tolppa mihin Kortelainen ei lyö. Kolmas palo merkataan jo taululle, mutta tuomarien kokoonnuttua lyönti uusitaan ilmeisesti katsomosta huudetun väärän takia. Tämä sytytti jälleen yleisöä. Iivonen päätti uusintalyöntiin heittää vielä korkeamman tolpan ja yleisö mylvii mukana. Kortelaisen lyönti epäonnistuu täydellisesti ja kolmas palo taululle. Ankkurien sisävuorolla ei kauan voittojuoksua tarvi odotella. Kärki rakentaa palottoman ajon. Etula ei onnistu omalla lyöntivuorollaan, mutta seuraavana lyöjänä Juho Ihamäki kiskaisee pallon väliin ja Mikael Pennikangas tuo voittojuoksun.  Koko ottelu merkataan Ankkurien voittoon jaksoin 2-1 (4-3, 4-6, 1-0s)