Kouvola vieraili Kitrolla keskiviikkona. Ensimmäisellä jaksolla Ankkurien sisäpeli nihkeää. Toisella jaksolla Ankkurit pelaa loistavaa sisäpeliä. Ottelu ratkeaa supervuorossa Kouvolan hyväksi jaksoin 1-2 (0-5, 10-5, 0-5s)

Ankkurien sisäpeli nihkeää ensimmäisellä jaksolla.

Kouvola saa mainion alun otteluun ensimmäisessä sisävuorossaan ja  onnistuu kahdesti lyömään miehen kotiin, kun Patrik Wahlsten ja Ville Pesu onnistuvat kotiutuksissa.  Ankkurien tilanteiden rakentelu sen sijaan jää ensimmäisessä vuorossa heikoksi ja toiseen vuoroon siirryttään Kouvolan johtaessa ottelua juoksuin 0-2.

Kouvolan sisäpeli toimii myös jakson toisessa vuorossa ja onnistuu siirtymään 0-3 johtoon, kun Teemu Nikkanen keskisauman puhkaisulla kotiuttaa Tommi Mäentaustan. Ankkurien kolmostilanteiden määrä ottelussa jää myös toisen vuoron jälkeen nollaksi ja Kouvolan 0-3 johdossa siirryttään jakson kolmanteen vuoroon.

Kouvolan kolmas sisävuoro ei tuota tulosta. Ankkureilla on mahdollisuus avata ottelun juoksutili omalla vuorollaan, kun Ihamäen veljeksille Laurille ja Juholle syntyy paikat, mutta kotiutuslyönneistä tulee palot kotiin.

Kouvola siirtyy jakson ratkaisevan vuoron aloittavalla 0-5 johtoon Patrik Wahlstenin ja Valtteri Luoman lyönneillä. Lukemat jää myös jakson loppulukemiksi, kun Ankkurit omalla vuorollaan ei onnistu avaamaan ottelun juoksutiliään.

Ankkurien sisäpeli loistavaa toisella jaksolla.

Toisen jakson alussa Ankkurien sisäpeli aukeaa loistavasti ja iskevät viisi juoksua ensimmäisessä vuorossa tauluun mainioilla lyönneillä. Ensimmäisen juoksun lyö Tuukka Etula ja seuraavista vastaa Juho Ihamäki sekä Sasu Iiivarinen, jotka onnistuvat lyömään kaksi kertaa miehen kotiin. Kouvolakin avaa toisen jakson juoksutilinsä ensimmäisessä vuorossa, kun ajotilanteessa Teemu Nikkanen paiskaa pallon läpi kakkosluukusta kahden juoksun arvoisesti.

Jakson toisessa vuorossa Ankkurien sisäpelissä painostus jatkuu loistavana ja tilanteita rakentuu. Juoksuja myös taululle merkataan, kun Tuukka Etula kotiuttaa keskisauman puhkaisulla Elmeri Koivusalmen sekä viimeisenä lyöjänä Sasu Iivarinen iskee pallon kakkosluukusta läpi  ja Pyry Alanen tuo tilanteeksi 7-2.  Kouvolan tilanteiden rakentelu vuorossa jää piippuun Ankkurien hyvän ulkopelin ansiosta.

Ankkurien hyvä paine jatkuu myös kolmannessa vuorossa. Tilanteita rakentuu ja juoksuja myös tulee taululle kaksin kappalein, kun Lauri Ihamäki sekä Atte Kuosmanen onnistuu lyömään miehet kotiin. Hyvinkää  onnistuu omalla vuorollaan, kun  Teemu Nikkanen lyö kakkospuolelta pallon maisemiin  kahden juoksun arvoisesti ja taululla vuoron jälkeen lukemat näyttää 9-4.

Jakson ratkaisevassa vuorossa nähdään kaksi juoksua, kun molemmat joukkueet onnistuu kertaalleen. Ankkurien onnistujana mailassa toimii Nestori Yli-Sissala, joka kotiuttaa Mikael Penninkankaan ja Kouvolan juoksun lyönnistä vastaa Matti Latvala kotiuttamalla Patrik Vartaman.  Jakso kirjataan Ankkurien voittoon 10-5.

Kunnarit siivittävät Koplan voittoon supervuorossa.

Supervuorossa Kouvola ratkaisee ottelun voiton kunnarien siivittämänä.  Ville Pesu lyö tyhjään kenttään kunnarin ja vähän tämän jälkeen Matti Latvala lyö kunnarin ja kaksi tavallista juoksua. Ankkurien oma kasvatti Matti Saukko onnistuu vielä lyömään yhden juoksun ja taululla on 0-5 lukemat. Ankkurit ei omalla vuorollaan onnistu ja ottelun loppulukemiksi merkataan Kouvolalle voitto jaksoin 1-2 (0-5, 10-5, 0-5s)