Manse kävi vierailulla Kitrolla ja oli Ankkureita etevämpi jaksoin 0-2 (1-3, 3-6). Mansen pelaajat löi kolme kunnaria tyhjään kenttään, minkä kautta saivat hallinnan ottelussa.

Ensimmäisen jakson aloittavalla sisävuorolla Ankkurien lyönnit jää piippuun. Manse saa kuitenkin otteluun sisäpelissä loistavan alun, kun Severi Tikkakoski lyö kärkietenijänä pallon maisemiin kakkosluukusta ja kiertää kunnarin. Vuorossa nähdään Mansen osalta vielä kaksi lisäjuoksua, kun Juha Puhtimäki kotiuttaa Tikkakosken kotiin ja Topias Lilja lyö myös kakkosluukusta pallon läpi kunnarin arvoisesti ja taululla on lukemat 0-3.

Toisessa vuorossa nähdään Ankkurien ensimmäinen kolmostilanne ottelussa ja myös onnistuvat kaventamaan tilanteeksi 1-3, kun Jami Lassila lyö Superpesisuran ensimmäisen juoksunsa kotiuttamalla tappikumuralla Ville Keltikankaan.

Ensimmäisen jakson kahdessa viimeisessä vuorossa molemmilla on paikkansa lyödä lisäjuoksuja, mutta takatilanne puolustaminen onnistuu joukkueilta ja jakso kirjataan  Mansen 1-3 voittolukemiin.

Toisen jakson ensimmäisessä sisävuorossa Mansen peli näyttää jo kuihtuvan täysin, kun tilanteita ei synny. Topias Lilja on kuitenkin eri mieltä ja lyö takakentän puhkaisulla tyhjään kenttään jo toisen kunnarinsa ottelussa. Lisäjuoksuja Manse ei kuitenkaan onnistu lyömään. Ankkurit myös rakentavat vuorossa kolmostilanteen, mutta tilanne kuolee aivan täysin turhaan takapaloon.

Jakson toisessa vuorossa Manse lisää johtoaan 0-4 lukemiin Juha Puhtimäen, Tomi Lehtosen ja Perttu Ruuskan onnistuessa kotiutuksissa. Ankkuritkin saa paikkansa ja onnistuvat kaventamaan tilanteeksi 1-4 Tuukka Etulan komealla kakkospuolen läpilyönnillä.

Kolmannessa vuorossa Mansen tilanteiden rakentelu on heikkoa, mutta Ankkurit saa tilannetta päälle ja onnistuu kaventamaan tilanteeksi 2-4 Juho Ihamäen pussarilla, millä Elmeri Koivusalmi kiitää kotiin.

Neljännen vuoron aloittavalla sisävuorolla Manse ratkaisee ottelun voiton. Perttu Ruuska lyö komean kolmosrajaleikkurin ajotilanteessa ja Juuso Myllyniemi sekä Puhtimäki tuovat tilanteeksi 2-6. Ankkurit saa pientä lohtua vielä tasoittavalla vuorolla, kun Lauri Ihamäki kotiuttaa Koivusalmen.  Ottelu kirjataan Mansen voittoon jaksoin 0-2 (1-3, 3-6)