Ankkurit lähti hakemaan pisteitä Hyvinkään Pihkalasta. Ensimmäinen jakso tiukkaa kamppailua, minkä Ankkurit ratkaisee viime hetkillä voitoksi. Toisella jaksolla Tahko selvästi parempi. Tuukka Etulan läpilyönti supervuorossa takaa kuitenkin Ankkureille voiton jaksoin 1-2 (2-3, 7-1, 0-1s)

Ankkurit nousee ensimmäisen jakson voittoon ratkaisevassa vuorossa.

Hyvinkään Tahko saa ottelun ensimmäisessä vuorossa hyvän paineen päälle ja useamman kotiutustilanteen. Kärjen rakentamasta ajotilanteesta ei juoksuja synny, mutta kakkoskärjestä Samu Kyhyräinen avaa ottelun juoksutilin lyömällä tyhjään kenttään kunnarin kakkosluukun puhkaisulla.  Ankkurien osalta sisäpeli ei ottelussa käynnisty hyvin, sillä etenijää ei saadaa kakkospesää pidemmälle.

Jakson toisen vuoron aloittavalla Tahko rakentaa kahdella palolla ajotilanteen Juha Niemelle, joka siirtää vastustamattomalla kakkossaumapuhkaisulla Tahkon 2-0 johtoon.  Ankkurien sisäpeli aukeaa tasoittavalla sisävuorolla, kun kärjestä rakentuu paloton ajo päälle ja yksi juoksu myös nähdään Juho Ihamäen lyödessä kumuralla Elmeri Koivusalmen kotiin.

Kolmannessa vuorossa molempien joukkueiden tilanteiden rakentelu jää heikoksi ja taululla säilyy Tahkon johtolukemat 2-1.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Tahko ei onnistu juoksuja lyömään. Ankkureillakin näyttää tilanteiden rakentelu nihkeältä, mutta onnistuvat rakentamaan kahdella palolla ajon. Juho Ihamäki onnistuu tasoittamaan välilyönnillä tilanteeksi 2-2 kotiuttamalla Elmeri Koivusalmen. Heti perään Tuukka Etula Tahkon polttolinjan avustuksella kotiuttaa Mikael Penninkankaan ja jakso merkataan Ankkurien niukkaan voittoon lukemin 2-3.

Tahko selvästi parempi toisella jaksolla.

Toisen jakson ensimmäisen vuoron aloittavalla Ankkurien tilanteiden rakentelu jatkuu hyvänä, mutta Tahkon ulkokenttä hoitaa hyvin takatilanne puolustamisen ja Ankkurit jää juoksuitta. Tahko siirtyy tasoittavalla vuorolla 1-0 johtoon, kun Juha Niemen keskisaumalyönnillä Petteri Alanen ehtii niukasti kotiin.

Ankkurit avaa jakson juoksutilin toisessa vuorossa, kun ajotilanteessa Atte Kuosmanen onnistuu keskisaumaan suunnatulla lyönnillä kotiuttamaan Tuukka Etulan. Tahko onnistuu tasoittavalla loistavasti ja iskee peräti kuusi juoksua. Kahdesta ensimmäisestä lyödystä vastaa jokeritykit Juha Niemi sekä Juha Korhonen. Samu Kyhyräinen lyö tämän jälkeen toisen kunnarin ottelussa ja lisäksi edellä kaksi miestä ehtii kotiin. Konsta Lehtola saattelee Kyhyräisen vielä kotiin tuplajuoksun arvoisesti niin taululla on 7-1 lukemat.

Kolmannessa vuorossa molemmilla joukkueilla on paikkansa lisätä juoksutiliään, mutta ulkopelissä takatilanne puolustaminen toimii ja juoksuja ei nähdä.

Jakson ratkaisevan vuoron aloittavalla Ankkurit ei onnistu kavennusjuoksuja lyömään ja jakso kirjataan Tahkon selkeään voittoon lukemin 7-1.

Tuukka Etulan takakentän puhkaisulla Ankkurit vie voiton supervuorossa.

Ankkurit siirtyy supervuoron aloittavalla sisävuorolla 1-0 johtoon Tuukka Etulan komealla takakentän puhkaisulla, millä Elmeri Koivusalmi juoksee kotiin. Tahko saa tilannetta päälle supervuoron tasoittavalla, mutta Ankkurien takatilanne puolustaminen kestää ja voitto matkaa Kitrolle jaksoin 1-2 (2-3, 7-1, 0-1s)