Joensuu kävi vierailulla Kitrolla. Tilanteita ottelussa tuli lähes tasatahtiin joukkueilla, mutta Joensuun kotiuttaminen oli askeleen edellä ja vie ottelun voiton jaksoin 0-2 (1-3, 3-6)

Joensuu aloittaa ottelun sisävuorolla ja saa yhden kotiutuspaikan, kun Juho Hacklin saattelee miehen kahdella pompulla ykköseltä kolmospesälle. Perään Elmeri Liedon kotiutusyritys kantaa väliin, mutta Ankkurien ulkokenttä hoitaa palon kotiin taittoheitolla. Ankkurit saa rakennettua ensimmäisellä sisävuorollaan kolme kotiutuspaikkaa, mutta nollasarake jää taululle.

Joensuu avaa toisessa vuorossa ottelun juoksutilinsä, kun ajotilanteessa Elmeri Liedon kolmopuolen pussari tipahtaa ulkopelaajan räpylästä ja Konsta Kettunen juoksee tilanteeksi 0-1. Ankkurien osalta toinen sisävuoro ei kulje ja tilanteet jää rakentamatta.

Joensuu siirtyy kolmannen vuoron aloittavalla 0-2 johtoon Henri Litmasen onnistuessa välilyönnillä kotiuttamaan Kettusen. Ankkurit saa kolmannessa vuorossa rakennettua palottoman ajotilanteen. Ensimmäinen tilanne kuolee, kun Joensuun lukkari Ville Väliaho irroittaa väärällä miehen kolmoselta. Tilanne kuitenkin säilyy päällä ja viimeinen lyöjä Riku Utanen onnistuu kotiuttamaan Mikael Penninkankaan ja tilanne taululla on 1-2.

Jakson ratkaisevan vuoron aloittavalla Joensuu saa mahdollisuuden  lisätä johtoaan ja onnistuu kerran, kun viimeisenä lyöjänä Juho Toivola lyö tilanteeksi 1-3 kotiuttamalla kumuralla Atte Purmosen. Ensimmäinen jakso päättyy myös Joensuun voittoon lukemiin 1-3, kun Ankkurien oma sisävuoro jää heikoksi.

Ankkurit saa hyvän alun toiselle jaksolle. Palottomassa takatilanteessa Tuukka Etula kotiuttaa näpillä Atte Kuosmasen lukkari Väliahon avustuksella, joka ei saa palloa räpyläänsä polttoyrityksestä. Hetkeä myöhemmin Juho Ihamäki lyö Ankkurit 2-0 johtoon, kotiuttamalla välilyönnillä Penninkankaan.  Joensuu saa myös toiselle jaksolle hyvän alun rakentamalla palottoman ajon. Juho Toivola lyö näpillä tilanteeksi 1-2 ja, kun heitto vielä karkaa samassa tilanteessa katsomon alle, niin Hacklin juoksee kolmoselta kotiin tasoittaen tilanteen. Joensuun painostus saa vielä jatkoa ja Henri Litmanen lyö Joensuun 2-3 johtoasemaan kotiuttamalla Elmeri Liedon.

Toisen vuoron aloittavalla Ankkurit saa jälleen paikkansa ja onnistuu tasoittamaan tilanteeksi 3-3, kun Juho Ihamäki lyö Penninkankaan kotiin välilyönnillä. Joensuu kuitenkin siirtyy jälleen omalla sisävuorollaan johtoon Henri Litmasen näpillä, millä kotiin kirmaa Kasperi Hämäläinen.

Kolmannen  aloittavalla sisävuorolla Ankkureilla on omat paikkansa tasoittaa ottelu, mutta vuoron jälkeen tilanne säilyy 3-4 tilanteessa, kun kotiutusyritykset eivät onnistu. Joensuu sen sijaan onnistuu lisäämään vuorossa johtoaan tilanteeksi 3-6 Ville Väliahon ja Juho Toivolan komeilla välilyönneillä.

Ankkurit ei jakson ratkaisevassa vuorossa onnistu juoksujen lyönnissä ja ottelu kirjataan vierasjoukkue Joensuun voittoon jaksoin 0-2 (1-3, 3-6)