Ankkurit ja JymyJussit kävivät lauantaina tiukan kamppailun Kitrolla. Juho Ihamäki nousee ottelun ratkaisijaksi.

Ottelun ensimmäinen jakso on heikkoa sisäpeliä Ankureilta, eikä tilanteita meinaa syntyä. Heikon sisäpelin jaksolla kertoo myös se, että jokeritykki Juho Ihamäki ei pääse jakson aikana lyömään kertaakaan. JymyJussit sen sijaan onnistuvat hyvin tilanteiden rakentelussa ja vie jakson 4-0 lukemin. Kaikki neljä juoksua syntyvät kolmannessa vuorossa. Onnitujina Toni Marjmäki, Antton Peltomäki sekä Markus Hallasuo kahdesti.

Toisella jaksolla Ankkurien sisäpeli lähtee kulkemaan paremmin ja siirtyvät avausvuorossa 1-0 johtoon Juho Ihamäen kotiuttaessa Mikael Penninkankaan. Jakson seuraavaa juoksua saadaan odottaa kolmannen vuoron aloittavalle asti, kun JymyJussit tulee tasoihin Toni Marjamäen lyönnillä. Ankkurit siirtyy omalla vuorollaan 3-1 johtoon Juho Ihamäen komealla kakksospuolen puhkaisulla, Millä Penninkangas ja Nestori Yli-Sissala juoksevat kotiin. JymyJussit ei onnistu jaksolla enää juoksujen teossa ja ratkaisua haetaan supervuorosta.

Supervuoron aloittavalla JymyJussit ei onnistu siirtymään johtoon. Ankkurit saa omalle sisävuorolleen loisto alun, kärki rakentaa palottoman ajon ja ratkaisee ottelun voiton Juho Ihamäen ottelun neljällä lyödyllä juoksulla.

Voitto Ankkureille tiukkojen vaiheiden jälkeen jaksoin 2-1 (0-4, 3-1, 1-0s)

OTTELUN TILASTOT

Luitko jo nämä?