Ankkureilta vaisu peli Seinäjoella. JymyJussit ansaittuun voittoon hyvällä lyöntipelillä jaksoin 2-0 (10-3, 4-2)

Ensimmäinen jakson aloittavalla sisävuorolla Ankkurien tilanteiden rakentelu ei aukea. JymyJussit sen sijaan aloittaa ottelun vahvasti sisältä. Aapo Hiltunen lyö välilyönnillä JymyJussit 1-0 johtoon kumuralla ja perään paiskaa pallon kakkosluukusta maisemiin kahden tavallisen juoksun ja kunnarin arvoisesti. Markus Hallasuo lisää vuorossa vielä JymyJussien johtoa lukemiin 5-0.

Jakson toinen vuoro on Ankkureilta myös ponnetonta sisäpelissä. JymyJussit sen sijaan siirtyy 7-0 johtoon, kun ottelun ehdoton hahmo Hiltunen lyö kaksi juoksua kakkosrajaleikkurilla.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit  onnistuu avamaan ottelun juoksutilin ja niitä syntyy kolme kappaletta. Ensimmäisen tulee kolmospuolen harhaheitolla, millä Atte Kuosmanen juoksee kotiin. Kaksi seuraavaa tulevat Ihamäen veljesten Juhon ja Laurin lyönneistä.

Jakson ratkaisevassa vuorossa nähdään kolme juoksua ja niistä vastaa JymyJussit, kun Viljo Sillanpää lyö pallon kakkospuolelta maisemiin kahden tavallisuen juoksun ja kunnarin arvoisesti. Jakso merkataan kotijoukkueen 10-3 voittoon.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa ei juoksuja nähdä, mutta toisessa vuorossa alkaa tapahtua. JymyJussit rakentaa palottoman ajon kärjestä ja onnistuvat lyömään kaksi juoksua. Toni Marjamäki onnistuu ensimmäisenä sauman puhkaisulla ja Hiltunen lyö perään jo ottelun seitsemännen juoksunsa puolittaisella kakkosraja puhkaisulla. Ankkurit onnistuu myös vuorossa juoksun teossa Juho Ihamäen saumalyönnillä ja Jere Peltomäki tuo Superpesisuran ensimmäisen juoksun.

Kolmannessa vuorossa, ei tilanteista huolimatta lisäjuoksuja taululle merkata. Neljännen vuoron aloittavalla JymyJussit iskee kaksi juoksua ja taululle merkataan lukemat 4-1. Onnistujina mailan varressa toimivat Hiltunen sekä Hallasuo. Ankkurit saa vuorollaan hyvän paineen päälle, mutta onnistuvat vain yhden kavennusjuoksun lyömään Tuukka Etulan välilyönnillä.

Ottelu merkataan JymyJussien voittoon jaksoin 2-0 (9-3, 4-2)