Kempele kävi vierailulla Kitrolla. Ankkurit oli selvästi hallitsevampi osapuoli ottelussa ja vie ottelun voiton jaksoin 1-0 (4-1, 1-1)

Ankkurit selvästi parempi ensimmäisellä jaksolla ja vie voiton.

Ensimmäisen jakson aloittavalla sisävuorolla Ankkurit saa yhden palon ajotilanteen. Tilanne kuitenkin kuivuu Juho Ihamäen saumalyöntiin, mikä kantaa kopiksi. Kempeleen ensimmäinen sisävuoro kuolee nopeaa, kun neljä lyöjää käy mailan varressa niin on kolme paloa taululla.

Toisessa vuorossa Ankkurit rakentaa palottoman ajon ja onnistuu avaamaan jakson juoksutilin. Lauri Ihamäki onnistuu näpillä lyömään Mikael Penninkankaan kotiin ja hetkeä myöhemmin Atte Kuosmanen kotiuttaa Laurin kotiin ja tilanne taululla on 2-0.  Kempele rakentaa ensimmäisen kolmostilanteessa tasoittavalla vuorolla, mutta kotiutusyritys kantaa Nestori Yli-Sissalalle kopiksi.

Ankkurit lisää johtoaan kolmannen vuoron aloittavalla lukemiin 4-0. Ensimmäisestä vastaa Tuukka Etula, joka lyö kolmosrajanäpillä Penninkankaan kotiin. 4-0 juoksusta vastaa Juho Ihamäki, joka puhkaisee kolmossauman, millä Nestori Yli-Sissalan on helppo työ juosta kotiin. Tasoittavalla vuorolla Kempele onnistuu avaamaan ottelun juoksutilin Ossi Meriläisen kotiuttaessa kumuralla Markus Keski-Petäjän.

Ratkaisevaan vuoroon siirryttäessä taululla on Ankkurien johtolukemat 4-1 ja ne myös jäävät jakson loppulukemiksi vaikka molemmille joukkueille rakentuu vielä omat paikkansa.

Atte Kuosmanen ratkaisee toisen jakson neljännessä vuorossa ottelun voiton Ankkureille.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Kempele onnistuu siirtymään 0-1 johtoon Meriläisen kotiuttaessa kumuralla Keski-Petäjän. Ankkureille myös rakentuu paikka tasoitukseen omalla vuorollaan, mutta kotituslyönti kantaa polttolinjalle kopiksi.

Jakson toinen ja kolmas vuoro on ponnetonta sisäpeliä molemmilta joukkueilta ja osittain siihen vaikuttaa joukkueiden hyvä ulkopeli, mutta myös kehnot sisäpelisuoritukset.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Kekin vaikeudet sisäpelissä jatkuu, mutta Ankkureille rakentuu paikka lyödä ottelun voittojuoksu ja siinä myös onnistutaan, kun Atte Kuosmanen lyö kolmospolttajaa kohti pallon mikä sirvahtaa räpylästä ja Penninkankaan on helppo homma tuoda jakso tasoihin lukemiin 1-1.

Ottelun voitto kirjataan Ankkurien voittoon 1-0 (4-1, 1-0)