Ankkurit kävi vierailulla naapurin saarikentällä. Ankkurit aloitti ottelun loistavasti, mutta Veto tuli ensimmäisellä jaksolla takaa ohi. Toisella jaksolla Veto selkeästi edellä ja voittaa ottelun jaksoin 2-0 (9-6, 11-1)

Ankkurit vahva ensimmäisen jakson alussa, mutta Veto kirii ohi.

Veto saa otteluun vahvan alun. Olli Heikkala lyö ottelun ensimmäisellä lyönnillä pallon savonjokeen kakkosluukusta ja etenee suoraan kakkospesälle. Hetkeä myöhemmin Elmeri Anttila lyö pallon myös jokeen kakkospuolelta ja Heikkala tuo ottelun avausjuoksun.  Lisäjuoksuja kuitenkaan paineesta huolimatta Veto ei onnistu saamaan. Ankkurit saa myös otteluun loistoalun omalla sisävuorollaan ja siirtyy 1-2 johtoasemaan, kun Tuukka Etula sekä Juho Ihamäki onnistuvat ajotilanteista lyömään juoksut mieheen.

Toisessa vuorossa nähdään kaksi juoksua ja niistä vastaa Ankkurit siirtyen 1-4 johtoon. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Juho Ihamäki ja heti perään Jere Peltomäki lyö tappikumuralla Superpesisuran ensimmäisen juoksunsa.

Kolmannen vuoron aloittavalla Veto saa peliä rullaamaan. Teemu Kinnunen lyö takatilanteessa pallon kolmosluukusta jokeen kahden juoksun arvoisesti. Janne Mäkelä sekä Juho Heikkala onnistuvat vielä perään juoksujen lyönneissä ja taululla on Vedon johtolukemat 5-4. Ankkurit tasoittaa ottelun tilanteeksi 5-5 omalla sisävuorollaan, kun Juho Ihamäki onnistuu lyömään komealla kakkospuolen kumuralla miehen kotiin.

Veto lyö ratkaisevan vuoron aloittavalla neljä juoksua. Ensimmäisestä kahdesta lyödystä vastaa Aleksi Lassila, jonka takakentälle suuntautunut lyönti karkaa takaa läpi koppari Etulan kiinniottovirheen takia. Olli Heikkala tuo juoksun ja perässä Lassilla kiertää  itse kunnarin. Perään vielä jokerimörssärit Vainionpää ja Mäkelä onnistuvat lyömään juoksut, niin taululla on lukemat 5-9. Jakson loppulukemat 6-9 lyö Ankkurien Elmeri Iivonen komealla kakkospuolen kumuralla.

Veto toisella jaksolla vahva ja vie ansaitusti ottelun voiton.

Toisen jakson aloittavalla sisävuorolla Ankkurit saa hyvää painetta päälle ja onnistuu lyömään yhden pinnan taululle Juho Ihamäen välilyönnillä. Veto tulee omalla lyöntivuorollaan tasoihin Elmeri Anttilan komealla kakkospesän päälle suunnattulla läpilyönnillä.

Toisessa vuorossa Ankkurit ei onnistu tilanteiden rakentelussa. Veto sen sijaan onnistuu ja siirtyy 3-1 johtoon, kun Janne Mäkelä iskee pallon kakkospuolelta savonjokeen kahden juoksun arvoisesti.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit saa paikan juoksujen tekoon, kun Lauri Ihamäki lyö ykköstilanteessa pallon kolmospuolelta jokeen, minkä ansiosta takatilanne päälle. Isoveli Juho kuitenkaan ei onnistu juoksua lyömään jatkotilanteesta. Tasoittavalla sisävuorolla Veto ratkaisee ottelun voiton lyömällä peräti kahdeksan juoksua. Onnistujina muun muassa kunnarit lyöneet Jere Saukko sekä Olli Heikkala ja taululla on 11-1 lukemat.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Ankkurit ei onnistu tilanteita rakentamaan ja koko ottelu kirjataan kotijoukkue Vedon voittoon jaksoin 2-0 (9-6, 11-1).