Ankkurit ja Koskenkorva kohtasivat Kitrolla toisessa putoamiskarsintaottelussa. Ankkurit oli ottelussa kokoajan askeleen edellä ja vie voiton jaksoin 2-0 (3-1, 2-1) Voitot putoamiskarsintasarjassa on nyt tasan 1-1. Kolme voittoa vaaditaan, että kausi jatkuu.

Riku Utanen ensimmäisen jakson ratkaisuhahmoja kovilla niiteillä.

Jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurien kakkoskärki rakentaa ottelun ensimmäisen kotiutustilanteen, mutta juoksua taululle ei saada. Koskenkorvan oma sisävuoro kuolee nopeaa Ankkurien loistavan ulkopelin ansiosta.

Toisessa vuorossa Ankkurit avaa ottelun juoksutilin, kun Riku Utanen viimeisenä lyöjänä huitaisee pallon kolmosluukusta maisemiin ja Tuukka Etula juoksee kotiin. Koskenkorva saa toisen tasoittavalla vuorolla mahdollisuuden tasoitukseen, mutta ilman tulosta.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit ei saa miestä kolmospesälle, mutta Koskenkorva järjestää yhden paikan. Tälläkin kertaa Ankkurien puolustus kestää ja ratkaisevaan vuoroon siirrytään niukassa Ankkurijohdossa lukemin 1-0.

Ankkurit onnistuu lyömään ratkaisevassa vuorossa kaksi juoksua. Ensimmäisestä vastaa Tuukka Etula, joka lyö siepparin räpylän kautta pallon maisemiin ja Pyry Alanen juoksee kotiin kakkospesältä asti. 3-0 lukemat taululle lyö Utanen, joka jo toistamiseen ottelussa puhkaisee Koskenkorvan kolmospuolen, millä Etulan on helppo työ juosta kotiin. Koskenkorva tulee vahvasti  omaan vuoroonsa rakentamalla palottoman tilanteen päälle. Juoksuja nähdään kuitenkin vain yksi, kun Aapeli Suvisalmi onnisuu kotiuttamaan Anttoni Jakobssonin. Jakso päättyy Ankkurien 3-1 voittolukemiin.

Toinen jakso tiukkaa loppuun saakka.

Toinen jakso alkaa Koskenkorvan sisävuorolla, minkä Ankkurit tylsyttää ja tilanteet jää nolliin. Ankkureilla on sisävuorollaan paikka avata  jakson juoksutili ja siinä myös onnistuu, kun Sasu Iivarinen viimeisenä lyöjänä kotiuttaa Lauri Ihamäen.

Toisessa vuorossa Koskenkorvan Antti Kortteenperä lyö tyhjään kenttän kunnarin takakentän puhkaisulla. Koskenkorva vielä rakentaa jatkotilanteita, mutta Ankkurien takatilanne puolustaminen kestää. Ankkurit rakentaa omalla sisävuorollaan Utaselle paikan. Utasen komea kolmosrajaleikkuri näytää jo tuottavan juoksun Ankkureille, mutta tuomarit lopulta tuomitsevat lyönnin laittomaksi ja tilanne taululla säilyy lukemissa 1-1.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit tylsyttää Koskenkorvan sisäpelin. Ankkurit onnistuu omalla sisävuorollaan siirtymään 2-1 johtoasemaan, kun viimeinen lyöjä Ville Keltikangas kotiuttaa Tuukka Etulan.

Ratkaisevassa vuorossa Koskenkorva rakentaa palottoman ajotilanteen. Ensimmäinen tilanne kuolee Elmeri Iivosen väärään, millä etenijä on irti kolmoselta.  Jatkotilanteetkaan ei tuota tulosta ja Ankkurit voittaa ottelun jaksoin 2-0 (3-1, 2-1)

OTTELUN TILASTOT

Muistus huomisesta fanibussista ja se on ilmainen!

• Kyyti on ilmainen!!!
  • Otteluliput erikseen lippuluukulta
  • Maximi osallistujamäärä 50 henkilöä
  • Lähtö kello 15:30 Kitron Stadionin edustalta. Ottelu Koskenkorvalla alkaa kello 17.
  • Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Teemu Höykinpuro 046 546 8072 (whatsapp, tekstiviesti tai soitto)
  • Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 20.8 kello 12:00