Putoamiskarsintasarjan kolmas ottelu käytiin Koskenkorvalla. Ottelu oli erittäin tiukkaa alusta loppuun. Koskenkorva vie ottelun jaksoin 1-0 (1-1, 2-1)

Ensimmäinen jakso tasataan lukemin 1-1

Ankkurit aloittaa ottelun sisältä ja esittää hyvää vaihtotilanne pelaamista. Kaksi kotiutuspaikkaa tulee Juho Ihamäelle sekä Riku Utaselle, mutta juoksuja ei kuitenkaan nähdä. Koskenkorvan osalta ottelu ei sisäpelissä saa hyvää alkua, vaan Ankkurit hoitaa nopeasti kolme paloa taululle.

Toisessa vuorossa Ankkurit jää vuorostaan ilman tilanteita, mutta Koskenkorva onnistuu rakentamaan useammankin kotiutuspaikan ja siirtyy 1-0 johtoon Aapeli Suvisalmen lyödessä Anttoni Jakobssonin kotiin.

Kolmas vuoro menee Ankkurien osalta samaa kaavaa kuin toinenkin ja miestä ei nähdä kolmosella. Koskenkorva onnistuu omalla sisävuorollaan rakentamaan pari tilannetta, mutta Ankkurien ulkokenttä hoitaa palot kotiin.

Jakson ratkaiseva vuoro alkaa Koskenkorvan 1-0 johtoasemassa. Ankkurit onnistuu vuorossa rakentamaan ajotilanteen päälle ja saa useamman kotiutuspaikan, mutta vain yksi juoksu nähdään, kun Juho Ihamäki kotiuttaa välilyönnillä Elmeri Koivusalmen. Koskenkorva ei tarvitse lyödä kuin yksi juoksu tasoittavalla vuorolla voittaakseen jakson, mutta tässä eivät onnistu ja jakso tasataan lukemin 1-1.

Toinen jakso kirjataan niukkaan Koskenkorvan voittoon

Toinen jakso alkaa Koskenkorvan sisävuorolla ja onnistuvat siirtymään 1-0 johtoon Ankkurien ulkokentän avustuksella, kun polttoheitto kakkospesälle karkaa ohi ja Antti Kortteenperä juoksee kotiin. Koskenkorvalla on myös lisäpaikat lyödä juoksuja, mutta Elmeri Iivonen nousee tässä tilanteessa esiin irrottaen miehen kolmoselta ja perään tulee vielä kärpänen kakkospesälle.  Ankkurien osalta toinen jakso alkaa heikommin ja vuorossa ei tilanteilla juhlita.

Jakson toisessa vuorossa Koskenkorva onnistuu lyömään kerran miehen kotiin Petteri Kortelaisen toimesta. Ankkurit rakentaa jakson ensimmäiset tilanteensa toisessa vuorossa. Ensimmäisen tilanteen rakenteluun ei tarvi osallistua Ankkurien vaihtomiehet, vaan Koskenkorvan lukkari saattelee väärillä Elmeri Koivusalmen ykköspesältä komoselle saakka. Vähän tämän jälkeen väärien turvin tulee myös Ankkurien jakson ensimmäinen juoksu ja sen tuo Koivusalmi.

Kolmanteen vuoroon mennään Koskenkorvan 2-1 johtoasemassa. Koskenkorvalla on mahdollisuus kerran lisätä juoksutiliään ja Ankkureilla kolmeen otteeseen mies kolmosella. Kotitukseyritykset ovat kuitenkin ponnettomia molemmilta joukkueilta ja juoksuja ei taululle merkata.

Ratkaiseva vuoro ei tuota joukkueille tilainteita ja voitto kirjataan Koskenkorvalle ottelusta jaksoin 1-0 (1-1, 2-1). Koskenkorva johtaa sarjaa voiton 2-1. Kolmesta voitosta sarja on poikki. Kitrolla jatketaan tulevana keskiviikkon 23.8 kello 17:30.