Koskenkorvan ja Ankkurien välinen putoamiskarsintasarja alkoi Ilmajoen Sähkökoje Areenalla. Kossu oli ottelussa niukasti parempi ja otti voiton kotiutuslyöntikisan jälkeen jaksoin 2-1 (2-4, 3-2, 0-0, 4-1k)

Riku Utanen ratkaisee kunnarilla ensimmäisen jakson voiton Ankkureille.

Jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurit ei onnistu rakentamaan tilanteita. Koskenkorvan osalta sisäpeli ottelussa alkaa mallikkaasti ja rakentavat palottoman ajotilanteeen. Koskenkorva myös onnistuu siirtymään vuorollaan 1-0 johtoasemaan Petteri Kortelaisen lyönnillä, milla Teemu Isoketo juoksee kotiin.

Toinen sisävuoro Ankkureilta jää myös ponnettomaksi ja samaten myös Koskenkorvan. Taululla säilyy 1-0 lukemat kotijoukkueen hyväksi.

Jakson kolmnannessa vuorossa Ankkurit rakentaa ensimmäisen kolmostilanteen. Kotiutusyritys jää kuitenkin Juho Ihmäeltä vaisuksi ja tilanne kuolee siihen. Koskenkorva ei saa rakennettua tilannetta kolmannessa vuorossa ja tilanne säilyy  jakson ratkaisevaan vuoroon mentäessä tiukassa 1-0 tilanteessa kotijoukkueen hyväksi.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Ankkurit saa hyvän paineen päälle. Kakkoskärki rakentaa palottoman ajotilanteen ja Juho Ihamäki tasoittaa kakkospuolen saumalyönnillä tilanteeksi 1-1. Vähän tämän jälkeen  Riku Utanen järjestää näpillä Ankkureille takatilanteen. Riku lyö tämän jälkeen kovan pommin kakkosjatkeelta maisemiin. Riku itse juoksee kunnarin ja edellä etenevät Tuukka Etula sekä Elmeri Iivonen juoksevat kotiin ja taululla on lukemat 1-4. Koskenkorva saa myös hyvin tilannetta päälle omalla vuorollaan, mutta vain yksi onnistuminen tulee, kun Marko Pelkonen lyö Ville Takalan kotiin. Ankkurit vie jakson lukemin 2-4.

Ankkureilla omat paikkansa ratkaisa ottelun voitto toisella jaksolla. Koskenkorva kuitenkin taistelee jaksovoiton.

Toiselle jaksolle Koskenkorva saa loistavan alun. Antti Kortteenperä lyö etutilanteessa pallon kakkosluukusta maisemiin kunnarin  sekä kahden normaalin juoksun arvoisesti. Ankkurit myös aloittaa pirteästi toisen jakson. Ajotilanteesta Juho Ihamäki kotiuttaa Elmeri Koivusalmen.

Jakson toisessa vuorossa Ankkurit nollaa täysin Koskenkorvan sisäpelin. Ankkurit sen sijaan onnistuu ja kaventaaa tilanteeksi 3-2,  kun Elmeri Koivsalmi tekee legendaarisen karkauksen kolmospesältä kopin pudotuksella.

Kolmas vuoro ei tuota joukkueille juoksuja. Molempien joukkueiden sisäpeli toimii loistavasti ja ratkaisevaan vuoroon lähdetään tiukassa Koskenkorvan johdossa lukemin 3-2.

Koskenkorvan sisäpelissä jää jälleen ponnettomaksi jakson ratkaisevassa vuorossa. Ankkureilla on paikkansa omalla sisävuorolla tulla jaksolla tasalukemiin ja voittaa ottelu, mutta kotiutusyritykset jää piippuun ja jakson voiton vie niukasti Koskenkorva lukemin 3-2.

Supervuoro ei tuota joukkueille tulosta. Koskenkorva ratkaisee ottelun voiton kotareissa.

Supervuorossa ei joukkueille pinnoja taululle merkata ja ratkaisua haetaan kotiutuslyöntikisasta. Kossu aloittaa kotarit loistavasti lyömällä peräti neljä juoksua taululle. Tähän Ankkurit ei pysty vastaamaan ja voitto kirjataan Kossun voitton jaksoin 2-1 (2-4, 3-2, 0-0 4-1k)