Superpesiskarsinta jatkui tänään sunnuntaina 3. syyskuuta Kankaanpäässä. Kankaanpää oli latautunut peliin paremmin kuin lauantain kohtaamiseen ja vie voiton kotiutuslyöntikisan jälkeen jaksoin 2-1 (4-5, 2-1, 0-0, 3-1k)

Ensimmäisen jakson ratkaisu nähdään vasta viimeisessä vuorossa.

Kankaanpää aloittaa ottelun sisältä ja rakentaa hyvin tilannetta päälle. Yksi juoksu myös nähdään, kun Joona Anttila puhkaisee keskisauman ja Joe Vartiamäki juoksee tilanteeksi 1-0.  Ankkurit aloittaa pelin sisältä mallikkaasti. 1-1 tasoitusjuoksun lyö Nestori Yli-Sissala kotiuttamalla Elmeri Koivusalmen. Kaksi lisäjuoksua syntyy vielä, kun Juho Ihamäki sekä Elmeri Iivonen onnistuvat kotiutuksissa ja taululla on lukemat 1-3.

Toisessa vuorossa Kankaanpää onnistuu tulemaan sisävuorollaan tasoihin lukemiin 3-3 Sami Mikkolanahon ja Eetu Heiniluoman onnistuessa kotiutuksissa. Ankkurien toinen sisävuoro on heikko ja miestä ei saada ykköspesää pidemmälle.

Kankaanpää ei onnistu kolmannessa vuorossa juoksujen teossa. Ankkureillakaan sisävuoro ei kulje, mutta viimeinen lyöjä Riku Utanen puhkaisee etutilanteessa kolmosluukun ja Atte Kuosmanen juoksee kotiin tilanteeksi 3-4.

Ratkaisevan vuoron aloittavalla Kankaanpää onnistuu tulemaan tasoihin Mikkolanahon lyödessä Teemu Utusen kotiin. Tämä ei kuitenkaan Kankaanpäälle aiheuta jakson päättyessä aihetta juhlaan sillä Ankkurit tekee omalla vuorollaan jakson voittojuoksun 4.5 Juho Ihamäen kotiutuksella.

Toisella jaksolla tilanteita syntyy, mutta juoksuja ei nähdä kuin kolme kappaletta. Kankaanpää ratkaisee voiton jakson lopussa.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurien sisäpeli sakkaa ja tilanteita ei synny. Kankaanpää aloittaa toisen jakson sisäpelinsä tilanteiden rakentelun osalta hyvin, mutta kotiutusyritykset ei onnistu.

Jakson toisessa vuorossa Ankkurien sisäpeli piristyy ja yksi juoksu nähdään, kun ajotilanteessa Juho Ihamäki kotiuttaa Mikael Penninkankaan. Kankaanpää jää myös toisessa vuorossa nollille ja Ankkurien 0-1 johdossa lähdetään kolmanteen vuoroon.

Kolmannessa vuorossa Ankkureille rakentuu jälleen paikkoja, mutta Kankaanpään ulkopelihoitaa tilanteista palot kotiin. Kankaanpää tulee omalla sisävuorollaan tasoisihin Mikkolanahon lyödessä sauman puhki, millä Vartiamäki juoksee kotiin.

Ratkaiseva vuoro alkaa kutkuttavassa 1-1 tilanteessa. Ankkurien sisävuorolla rakentuu pari kolmostilannetta, mutta juoksuja ei synny. Kankaanpää rakentaa kahdella palolla ajotilanteen omalla vuorollaan ja onnistuu lyömään jakson 2-1 voittojuoksun.

Kankaanpää ratkaisee ottelun voiton kotareissa.

Supervuorossa molemmat joukkueet rakentavat loistavasti tilannetta. Kuitenkin kotiuslyönnit jäävät ponnettomiksi ja juoksuja supervuorossa ei nähdä.

Kankaanpää iskee kotiutuslyöntikilpailun alkuun 3 juoksua. Onnistujina mailan varressa Joona Anttila, Juuso Vuorenmäki ja Rasmus Paananen. Ankkurit ei onnistu kuin kerran omalla vuorollaa Lauri Ihamäen lyönnistä ja ottelun voitto merkataan Kankaanpäälle jaksoin 2-1 (4-5, 2-1, 0-0, 3-1s)

Seuraava sarjan ottelu pelataan keskiviikkona 6. syyskuuta kello 16:30 Kitrolla.