Ankkurien osalta Talvisuper jatkuu tulevana sunnuntaina 28. tammikuuta kello 15 ja silloin vastassa Pallohallilla naapurimme Vimpelin Veto.

Ankkurien osalta Talvisuper jatkuu tulevana sunnuntaina Pallohallilla kello 15, kun vastaan asettuu naapurimme Vimpelin Veto. Vedon osalta Talvisuper ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Veto on Talvisuperin runkosarjassa pelannut kaksi ottelua. Manse oli Vetoa vastaan ensimmäisessä ottelussa parempi jaksoin 2-0 ja samoin jaksolukemin Tahko toisessa ottelussa.  Näissä kahdessa ottelussa Veto on lyönyt vain kaksi juoksua ja majailee Talvisuperin b-lohkon hännillä. Sunnuntaina silti kokenut Vedon joukkue lähtee ennakkosuosikin viitta harteillaan Ankkurien sinikeltaisia vastaan.

Ankkurien  Talvisuperkausi on lähtenyt mallikkaasti liikkeelle. Joulun välipäivinä Ankkurit kävi kaksi tiukkaa kamppailua Kuopion reissulla. Hyvinkään Tahkoa vastaan tuli niukka tappio kotareissa ja Haminaa vastaan vuorostaan voitto kotareiden kautta. Tulevan sunnuntain kamppailuun Vetoa vastaan joukkue ei lähde kumartelemaan vaan taistelee nälkäisenä voitosta.

Kuopion reissulla Juho Ihamäki oli kuumassa vireessä ja iski kahteen otteluun kuusi juoksua. Alla olevalla videolla Juhon mietteitä niin Kuopion reissusta kuin tulevasta Veto ottelusta.

Rajallisen katsojakapasiteetin vuoksi suosittelemme ennakkolipun ostamista!

Liput ennakkoon 10€ ja ovelta 15€. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.  HUOM! Ovella lippujen ostaminen vain korttimaksulla!

Otteluun liput myy ennakkoon ja paikan päällä TICKETMASTER

Ovet katsojille paikan päällä avautuu joukkueiden alkulämpöjen jälkeen noin kello 14:40!

TERVETULOA!

 

Luitko jo nämä?