Huomenna torstaina 30.5. kello 18  jatkuu Ankkurien osalta runkosarja Superpesiksessä, kun vastaan Kitrolle saapuu Kempeleen Kiri.

Ankkurit saa huomenna torstaina 30.5. kello 18 vastaaansa Kempeleen Kirin Kitrolla. Viime kaudella Kempele juhli ensimmäistä Superpesismitaliaan saavuttaen pronssia. Kuluva kausi on jatkunut myös vahvasti ja ovat sarjataulukossa tällä hetkellä toisena. Kempele on kärkijoukkueista kaatanut muun muassa Vimpelin ja Kouvolan.

Kempeleen joukkueseen ei viime kauteen verrattuna muutoksia ole tullut. Kokemusta löytyy joukkueesta paljon Sami Haapakosken ja Tuomas Jussilan johdolla. Nuoremmasta kaartista otamme esille 21 vuotiaan Perttu Ollin, joka jo viime kaudella näytti taitonsa niin kopparin tontilla kuin sisäpelissä.

Ankkureiden Pohjois-Karjalan reissu viime viikonloppuna ei parhaalla mahdollisella tavalla sujunut. Joensuu otti lauantaina selkeän voiton. Kiteetä vastaan sunnuntaina peli oli paljon parempaa, mutta harmittava tappio tuli kotareissa. Nyt kuitenkin jälleen laitetaan uutta matoa koukkuun ja voittoja jahtaamaan!

Viime kaudella Ankkurit ja Kempele kohtasivat runkosarjassa kahteen otteeseen. Kempele oli parempi kotiottelussaan supervuorossa ja Ankkurit hoiti Kitrolla voiton jaksoin 1-0.

Huomenna lähdetään hakemaan voittoa ja myös yleisö teitä tarvitaan avuksi eli tervetuloa aurinkoiselle Kitrolle kannustamaan!

Alla olevalla videolla ennakkohaastattelussa Ville Keltikangas

 

 

 

 

Luitko jo nämä?