Ankkurit saa huomenna perjantaina 17.5 kello 18 vastaansa Pattijoen Urheilijat Kitrolla!

Ankkurien kausi jatkuu huomenna 17.5 kello 18 Pattijokea vastaan Kitrolla. Ottelu on molemmille kauden toinen. Ankkurit kohtasi avausottelussa Tahkon Kitrolla häviten sen jaksoin 0-1. Pattijoki  kohtasi kotonaan avauskamppailussaan Seinäjoen JymyJussit ja voitti ottelun kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

Pattijoen Superpesisjoukkueeseen kaudelle 2024 ei ole tullut paljon muutoksia verrattuna viime kauteen. Pattijoen kokoonpanosta nostamme esille kärkikaksikko Mikael Mäkelän sekä Antti Kiiskisen. Jos tämän kaksikon Ankkurien ulkopeli saa pidettyä kurissa, niin Pattijoen tilanteiden rakentelu vaikeutuu huomattavasti. Jos kärki onnistuu Pattijoelta niin kotitutusosastolta löytyy voimaa Tuukka Sarkkisen, Juuso Keski-Koukkarin sekä Ankkureistakin tutun Martti Viitasalon voimin. Ulkopelissä vierasjoukkueesta kannattaa seurata nuoren lukkarin Topi Stillin otteita.

Ankkureiden osalta kausi ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla Tahkoa vastaan Kitrolla. Ankkurien tilanteiden rakentelu ontui pahoin. Tahko sen sijaan rakenteli paljon tilanteita, mutta loppujen lopuksi voitti vaan niukasti Ankkurien hyvän takatilanne puolustamisen ansiosta. Huomenna on uusi päivä kelikin ihan eri, sillä on melkein 20 astetta enemmän lämpöä kuin avausottelussa eli pallo liikkuu nopeaa. Jos Ankkurien tilanteiden rakentelu onnistuu, niin kovalyöntiset Juho Ihamäki, Tuukka Etula sekä Petteri Kortelainen varmasti tykittää juoksuja. Muistutuksena myös molempien joukkuiden suuntaan ne aurinkopallot.

Otteluisäntänä toimii ottelussa 80-vuotias Alajärven Sähkö, joka tarjoaa otteluun kaikille ilmaisen sisäänpääsyn! Terassi Kolomonen avaa luukkunsa tunti ennen ottelun alkua ja luvassa myös jatkot ottelun jälkeen!

Nyt kannattaa tulla paikalle nauttimaan huippupesiksestä kauempaakin!

Alla olevalla videolla ennakkohaastattelussa Alajärven Sähkön kummipelaaja Elmeri Koivusalmi!

 

 

 

 

Luitko jo nämä?