Ankkurien Superpesiskausi lähtee käyntiin huomenna sunnuntaina äitienpäivänä 12.5. kello 16 Kitron Stadionilla ja vastassa Hyvinkään Tahko.

Alajärven Ankkurien osalta Superpesiskausi lähtee täydellä tohinalla käyntiin huomenna sunnuntaina kello 16, kun vastaan Kitrolle saapuu Hyvinkään Tahko.

Tahkon osalta joukkueeseen on tullut muutoksia jonkin verran viime kaudesta. Tulijoista nostamme esille Iiro Kuosan. Ulkokentällä etukentän spesialistina toimiva Kuosa on yksi mielenkiintoisin seurattava Tahkon kokoonpanossa. Tulijoita on lisäksi Tahkon ringissä Atte Kontio sekä Sasu Toikka. Mielenkiintoisin muutos joukkueeseen on, kun Tahkoikoni ja kunnarikuningas Juha Korhonen siirtyi Kouvolan Pallonlyöjiin. Lyöntivoimaa kuitenkin joukkueesta löytyy tulevanakin kesänä Juha Niemen johdolla.

Ankkurien osalta viime kauteen verrattuna ei hirveitä muutoksia tule rosteriin, mutta kaksi tärkeää palasta saatiin liitettyä joukkueeseen, kun Viljo Sillanpää ja Petteri Kortelainen siirtyi sinikeltaisiin. Paluumuuttaja Sillanpää pelasi viime kaudella huikean kauden JymyJussien riveissä ja Kortelainen puolestaan Koskenkorvalla iski viime kaudella huikeat 70+2 juoksua runkosarjassa sijoittuen lyöjätilaston kuudenneksi.

Talvella joukkueet kohtasi kerran vastakkain ja Talvisuperin ottelussa Tahko oli niukasti parempi kotiutuslyöntikilpailussa.

Huomiseen otteluun 110-vuotias Alajärven Osuuspankki tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn asiakkailleen. Näytä OP:n pankkikorttia portilla ja pääset ilmaiseksi sisälle.  

Alla olevalla videolla Tuukka Etulan ennakointia tulevasta matsista.

TERVETULOA KITROLLE KAUDELLA 2024!

 

Luitko jo nämä?