myClub

Ankkureilla on käytössä yhteisöpalvelu myClub, jonka kautta muun muassa hoidetaan pelaajamaksujen ja joukkueiden maksujen laskutus, tietosuoja ja sen kautta ilmoittaudutaan myös joukkueen tapahtumiin. Tarkat ohjeet myClubin käyttöön löytyy täältä. Epäselvissä tilanteissa voitte kysyä ohjeita myös joukkueenjohtajalta tai junioripäälliköltä.

Käyttäjätunnuksen luominen

 Jokainen Ankkureiden junioripesäpallon harrastaja lisätään joukkueenjohtajan puolesta myClubiin. Saatte sähköpostiinne aktivointilinkin, jonka avulla rekisteröidytte myClubiin eli luotte itsellenne myClub ID:n. myClub ID on jokaisen käyttäjän oma henkilökohtainen käyttäjätili (sähköposti + salasana), jolla kirjaudutaan myClub-palveluun. myClub ID:n avulla voit hallinnoida keskitetysti kaikkia jäsentilejäsi eri urheiluseurojen tai esimerkiksi Ankkureiden eri jaostojen palveluissa yhdellä tunnuksella. myClub ID mahdollistaa myös sen, että esimerkiksi lapsen huoltajat voivat hallinnoida lapsensa jäsentiliä yhdessä omilla myClub ID -tileillään.

Lapsen tilin hallinnointi:

Alle 13-vuotiaat lapset eivät voi luoda myClub ID -käyttäjätiliä itse ilman vanhemman hyväksyntää. Mikäli vanhemmat haluavat, että lapset voivat hallinnoida myös omaa jäsentiliään, voi lapsen vastuullinen huoltaja kutsua alaikäisen lapsen käyttämään jäsentiliä. Lapsen huoltaja hyväksyy myClub ID:n käyttöehdot ja tietosuojaselosteen alaikäisen puolesta kutsua lähetettäessä.  Yleensä kuitenkin alle 13-vuotiailla vanhemmat käyttävät myClubia lapsen puolesta.

Aktivointilinkin yhteydessä teidät on lisätty jo lapsen huoltajaksi, jolloin voitte hallinnoida lapsen tiliä rekisteröidyttyennä. Yhtä tiliä voi käyttää myös useampi henkilö ja vanhempi voi kutsua myös toisen vanhemman tai esimerkiksi isovanhemman käyttäjäksi seuraavasti:

Näet kaikki seuraan rekisteröidyn jäsentilin käyttäjät klikkaamalla oman nimesi kohdalla alasvetovalikon auki ja klikkaamalla Omat tiedot. Jäsentilin käyttäjät näet Käyttäjät-välilehdellä, jossa voit myös kutsua uuden henkilön käyttämään jäsentiliä:

   1. Klikkaa Kutsu uusi henkilö käyttämään jäsentiliä.
   2. Syötä sähköpostiosoite, johon haluat lähettää jäsentilin hallinnointikutsun.
   3. Hyväksy myClubin käyttöehdot ja tietosuojaseloste vastaanottajan puolesta. (Jos kutsun vastaanottaa yli 13-vuotias, hän hyväksyy ehdot vielä omasta puolestaan rekisteröidessään tilinsä.)
   4. Klikkaa Luo ja kutsu lähtee syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen.

myClub mobiilisovellus:

MyClubista on olemassa mobiilisovellus, jonka voi ladata Google playsta tai App Storesta. Lisätietoja mobiilisovelluksen käytöstä löydät täältä.

Tapahtumakalenterin tilaaminen omaan puhelimeen:

MyClubissa voit tilata myClub -tapahtumat puhelimesi kalenteriin tai tietokoneen kalenteriin.
Näin tapahtumat päivittyvät AUTOMAATTISESTI henkilökohtaiseen kalenteriin.
Löydät täältä tarkemmat tiedot kalenterin tilaamiseen.

Kuinka hallinnoin kaikkia jäsentilejäni eri seuroissa myClub ID:lläni

myClub ID on jokaisen käyttäjän oma henkilökohtainen käyttäjätili (sähköposti + salasana). myClub ID:n avulla voit hallinnoida keskitetysti kaikkia jäsentilejäsi eri urheiluseurojen palveluissa yhdellä tunnuksella.

 1. Tarkista, että olet kirjautunut henkilökohtaiselle myClub ID -käyttäjätilillesi (id.myclub.fi)
 2. Valitse seura, jossa sinulla on jäsentili ja jonka haluat liittää myClub ID:llesi
 3. Mene seurasi myClub-sisäänkirjautumissivulle
 4. Klikkaa ‘Ota jäsentili käyttöön’-nappia
 5. Syötä sähköpostiosoite, joka esiintyy liitettävässä seuran jäsentilissä ja paina ’Seuraava’-painiketta
  • Sähköpostiosoitteeseen toimitetaan kutsu hallinnoida seurassa olevia jäsentilejä
  • Jäsentilin hallinnointikutsu lähetetään erikseen jokaisen jäsentilin osalta, joissa syöttämäsi sähköpostiosoite esiintyy jäsenen tai huoltajien sähköpostiosoitekentässä
  • Jos sähköpostiosoitetta ei löydy jäsentilistä, ota yhteyttä seuran toimihenkilöön tarkistaaksesi sähköpostiosoitteen oikeellisuus seuran jäsentilissä. Seuralla rekisterinpitäjänä on oikeus lisätä ja/tai päivittää sähköpostiosoitteita jäsentilillä, jos tiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet.
 6. Avaa sähköpostisi ja klikkaa ‘Hyväksy kutsu’-painiketta liittääksesi kyseinen jäsentili myClub ID:hen.
 7. myClub -avautuu ‘Liitä jäsentili’-näkymään. Liitä jäsentili klikkaamalla ‘Hyväksy’-painiketta
  • Jäsentili on nyt liitetty myClub ID:hen ja voit jatkaa myClubin käyttöä.
  • Toista kohdat 6 ja 7 kaikille sähköpostissa löytyneille jäsentilin hallinnointikutsuille