B-Pojat haki sunnuntaina Hyvinkäältä voiton ensimmäisessä pronssiottelussa ja tavoittelee lauantaina sarjan katkaisemista Kitrolla.

Ankkureiden B-poikien hieno kausi on saamassa päätöksen tulevana viikonloppuna. Viime sunnuntaina B-pojat haki loistavan voiton Hyvinkäältä supervuoron jälkeen ja tulevana lauantaina sarja on mahdollisuus laittaa pakettiin Kitrolla klo 15. Häviö tietäisi matkaamista sunnuntaina Hyvinkäälle.

”Hymy ja hassuttelut kuuluu meidän juttuun” Kertoo joukkueen 2 pj. Santeri Särkinen.

-Hyvällä fiiliksellä lähdetään hakemaan toista voittoa. Sunnuntain peli oli hieman ”tunnusteleva” ja ailahtelevainen peli. Tärkein eli voitto saatiin kumminkin haettua ja näin ollen saatiin sarja meille katkolle kotikentälle. Tahko tulee parantamaan sunnuntaisesta ja näin ollen meidänkin pitää parantaa peliämme ja keksiä keinoja saada Tahkon vaarallisia runkopelaajia kiinni. Tällä viikolla ollaan reenattu fysiikkaa, lajia sekä paranneltu vammoja. Meininki reeneissä on ollut arvojemme mukaisesti terävää ja totista, mutta ei vakavaa. Hymy ja hassuttelut kuuluu meidän juttuun. Nyt on Alajärveläisillä pesisihmisillä mahdollisuus tulla katsomaan ja kannustamaan oman kylän pojista koostuvaa B-poika joukkuetta, joka taistelee SM-pronssista. Joukkue toivottaa kaikki tervetulleiksi Kitrolle lauantaina klo 15. Viimeksi mitalipelejä Kitrolla on nähty vuonna 2010 Santeri Särkinen muistuttaa.

B-poikien 2pj. Santeri Särkinen (kuvassa) on tehnyt koko kesän joukkueen eteen hienoa työtä yhdessä joukkueen 1pj. Eemil Peltomäen kanssa. (Kuva: Jari Mäki-Kuutti/Fotokuutti)