Kankaanpää – Alajärvi 2-0 (1-0, 2-1)

2015-08-16 18

Ankkurifanit joutuivat pettymään Kankaanpäässä.

Ennakkoasetelmat eivät luvanneet mitään huikeaa pesisnäytöstä, eikä sitä Kankaanpäässä nähtykään. Ensimmäisellä jaksolla Ankkurit sai yhden kolmostilanteen ja kotijoukkue kolme. Isännät saivat tehdyksi yhden juoksun, kun Petri Kulmala kumuroi vastustamattomasti Henri Pulkkisen kotiin. Toisellakaan jaksolla ei tilanteilla mässäilty. Molemmat joukkueet saivat neljä kertaa ukon luukkuun. Ankkurien ainokaisen chippasi Sami Mikkolanaho Jere Saukon kiitäessä tuulispäänä kotiin. Kankaanpään juoksut iskivät ensimmäisessä vuorossa Ville-Veikko Olli ja kolmannessa Roope Reinikka.

Ottelu osoittautui merkityksettömäksi, kun sekä Jyväskylä että Kouvola voittivat ottelunsa. Samaan hengenvetoon lisätään vielä Hyvinkään tappio ja näin Ankkurien lopullinen sijoitus runkosarjassa on kuudes. Neljännesvälierät starttaavat jo tiistaina ja silloin Alajärvi matkaa Sotkamoon Jymyn vieraaksi. Myös kotijoukkueen matsit jatkuvat karsintasarjalla Koskenkorvaa vastaan.

– Oli kesän huonoin peliesitys varsinkin sisällä. Ulkona peli oli ihan ok. Harmittaa senkin takia, että Alajärveltä oli paljon väkeä paikalla ja peliesitys oli tällainen, sanaili pj. Matti Iivarinen.

– Suoraan sanottuna hävettää niin saamaton esitys oli. Ei tätä auta jäädä märehtimään. Pelit jatkuvat jo tiistaina, aprikoi Janne Kivipelto.

Palkitut:
I Janne Kivipelto
II Juha-Matti Jaatinen