Vihdoin se on täällä eli pesäpallokausi  Kitrolla starttaa käyntiin täydellä tohinalla.

Tänään torstaina 5.5 poikien Superpesisjoukkue aloittaa Kitrolla sarjakautensa Seinäjoen Maila-jusseja vastaan kello 18. Otteluun liput 5€ ja kioski palvelee. Poikien Superpesisjoukkueen sekä miesten Suomensarjajoukkueen yhteiskausikortteja on myynnissä Teboil Alajärvellä ja hinta vain 30€.

Ykköspesisjoukkueen osalta kausi käynnistyy Kitrolla Lauantaina 14.5. kello 15, kun vieraaksemme saapuu sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva Oulun Lippo. 

Pitkä harjoittelukausi sisätiloissa on edustusjoukkueen osalta ohi ja ulkoharjoittelukausi on ollut jo hetken täydellä tohinalla päällä. Pelin makuunkin päästiin jo viime viikonloppuna Kannuksen vieraana. Tulevana lauantaina Ankkurit kohtaa harjoitusottelussa Haminan Palloilijat. Tämä peli pelataan Jyväskylän Koskenharjulla. Ensi tiistaina 10.5.  on vuorossa sitten ensimmäinen harjoitusottelu Kitrolla, kun vieraaksemme saapuu Alavuden Peli-Veikot. Ottelu alkaa kello 18.

Tosipelit käynnistyy lauantaina 14.5. kello 15, kun Kitrolle sarja-avaukseen saapuu kiven kova Oulun Lippo.

Kausikortteja kaudelle 2022 on vielä myynnissä verkkokaupassamme https://www.ankkuritpesis.fi/shop-2/ ja Euronics Japon Myymälässä. Kausikortti oikeuttaa yhden henkilön sisään päässyyn Ykköspesisjoukkueen runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2022 (12 ottelua).   Kausikortin ostamalla säästät!

Kausikorttien hinnat:

Aikuiset 130€

Eläkeläläiset sekä opiskelijat 100€

Yksittäisten lippujen hinnat portilla Ykköspesisotteluihin:

Aikuiset 15€

Eläkeläiset ja opiskelijat 10€

Alle 18-vuotiaat 5€

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Maksuvälineinä käyvät kortti, käteinen sekä yleisimmät kulttuuriedut (Smartum- setelit sekä sovellus, Edenred- sovellus, ePassi- sovellus, Eazybreak- sovellus, sekä tyky-setelit) Huom Euronics Japon myymälässä ei korttimaksu mahdollisuutta)

Lisätietoja Teemu Höykinpuro ankkurit.tiedotus@gmail.com 0465468072

TERVETULOA KANNUSTAMAAN KITROLLE!