Tue Alajärveläistä pesäpalloa ostamalla Ankkurien tukikampanja -kaulahuivi!

Viimeiset vuodet olemme eläneet melkoista turbulenssia, mikä on vaikuttanut niin yksityisten ihmisten, yritysten ja yhdistysten toimintaan. Valitettavasti myös Ankkuritpesis ry:n toimintaan.

Covid-19 viruksen vuoksi yleisömäärät kesän peleissä ovat tippuneet huomattavasti ja myös jo suunniteltuja tapahtumia olemme joutuneet perumaan. Myös yhteistyökumppaneita on ollut vaikeampi löytää, kun covid-19 virus on vaikuttanut monien yritysten taloudelliseen tilanteeseen.

Alajärven Ankkurien nuori ja nälkäinen miesten Ykköspesisjoukkue taistelee tulevana kesänä sarjan kärkisijoista. Ankkurien poikien Superpesisjoukkueessa ja miesten Suomensarjajoukkueessa nähdään kesällä nuoria tulevaisuuden huippupesäpalloilijoita.

Nämä kolme joukkuetta toimivat myös loistavana esimerkkinä Ankkurien pienemmille junioreille ja haluamme, että näin on myös jatkossakin. Osallistumalla tukikampanjaan tuet Ankkurien edustusjoukkuetta, poikien Superpesisjoukkuetta sekä miesten Suomensarjajoukkuetta ja samalla turvaat sen, että lasten ja nuorten mielenkiinto säilyy joukkueurheilun sekä liikunnan parissa.

TUKIKAMPANJAAN OSALLISTUNEILLE KOMEA ALAJÄRVEN ANKKURIEN KAULAHUIVI!

Tukikampanjaan pystyt osallistumaan 60€ summalla (halutessasi voit osallistua myös isommalla summalla) . Kaikki osallistujat saavat komean Ankkurien kaulahuivin sekä halutessaan nimensä tukikampanjalistaan mitä päivitetään säännöllisesti Ankkurien edustusjoukkueen kotisivuilla. Kesällä teetämme myös Kitron Stadionille kiitoksena julisteen, johon saavat kaikki osallistujat nimensä. Kampanjaan voivat osallistua niin yksityiset ihmiset kuin yritykset.

 

MITEN OSALLISTUA

1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen ankkurit.tiedotus@gmail.com. Kirjoita viestiin summa millä osallistut tukikampanjaan (minimi 60€),  laskutusosoite ja kaulahuivin toimitusosoite sekä tieto haluatko nimesi tukikampanjalistaan.  (Huom. Tilaukseen lisätään postituskulu 5€)

2. Euronics Japon myymälässä on saatavilla tukikampanja -kaulahuiveja (minimi hinta 60€). Jos haluat, että nimesi julkaistaan tukikampanjalistoissa ,niin Euronics Japon myymälässä on lista mihin voit kirjoittaa nimesi. (Euronicsin myymälässä maksuvälineinä vain kät