C-ikäisten suomenmestaruudesta miteltiin päättyneellä viikolla nuorisoleirillä Kuopiossa ja Siilinjärvellä.
Ankkureiden C-pojat olivat selvittäneet karsinnat varmasti, ja pääsivät mukaan 20 parhaan joukkueen
kilpasarjaan. Joukkueet jaettiin kahteen alkulohkoon, joista tarjolla oli kolme jatkopaikkaa per lohko.
Ankkureiden alkulohkoa arveltiin ennakkokaavailuissa lohkoista kovemmaksi ja tämä piti lopulta myös
paikkaansa. Tasainen lohko tarjosi runsaasti ristiin pelaamista, mutta ennen kaikkea hurjan kovia otteluita
läpi viikon.

Avauspäivänä AA murskasi Joensuun Mailan, mutta taipui kohtuullisen selvästi Sotkamon Jymylle. Toisen
päivän aamuun sattui leirin ylivoimaisesti heikoin ottelu Viveä vastaan, mutta tämän jälkeen peli napsahti
lopullisesti kohdilleen. Lopuissa alkusarjan peleissä AA kukisti Mansen, Lahden ja Kempeleen, pelasi tasan
Pöytyän kanssa ja hävisi huippulaadukkaassa ottelussa tulevalle mestarille Haminan palloilijoille 6-5.
Alkusarja huipentui viimeiseen otteluun Kiteetä vastaan, ottelussa jossa panoksena oli jatkopaikka
puolivälieriin ottelun voittajalle. Tässä ottelussa Kitee oli vailla mahdollisuuksia ja AA marssi jatkoon selvällä
10-6 voitolla.

Puolivälierässä vastassa oli kivikova SMJ. Ankkurit oli kuitenkin ottelussa erittäin vahva alusta loppuun.
Avausjaksolla Jusseilla oli paikka ratkaista jakso viimeisen tasoittavalla palottomasta ajolähdöstä, mutta
Ankkureiden ulkopeli kesti hienosti ja jakso päättyi tasan 3-3. Toisella jaksolla hallinta siirtyi entistä
enemmän haastajana peliin lähteneille Ankkureille, ja lopulta jakso Ankkureille lukemin 0-2. Tämä tiesi
välieräpaikkaa Sotkamon Jymyä vastaan.

Sotkamon avaussisävuoro koitui Ankkureiden finaalipaikan kohtaloksi, sillä Janne Vuorisen joukot
rummuttivat taululle heti 8-0 johdon. Avausjakso oli tämän jälkeen pelailua, mutta toiselle jaksolle Ankkurit
kaivoivat hurjan taistelun päälle. Jakso eteni tasatahtiin 5-5 tilanteeseen ja Ankkureilla oli paikkansa yrittää
voittojuoksuakin, mutta tällä kertaa ei taistelu finaalipaikkaan aivan riittänyt, vaan Jymy vei pelin 1-0 (9-3,
5-5).

Pronssipelissä Ankkureiden vastassa oli Kouvolan Pallonlyöjät. Ottelu eteni hyvin pitkälti Ankkureiden
hallinnassa, ja joukkueen peli oli niin sisällä kuin ulkona erittäin tasapainoista. Pillin viheltäessä Puijon
stadionilla viimeisen kerran, oli taululla Ankkureiden voittolukemat 2-0 (7-3, 5-3). Joukkue kykeni
tärkeimmällä hetkellä maksimaaliseen suoritukseen, ja palkinnoksi tästä pujotettiin poikien kaulaan SM-
pronssimitalit. Edellisen kerran tässä ikäluokassa on Alajärvellä juhlittu poikien SM-mitalia vuonna 2007.

Leirillä pelattiin myös Itä-Länsi ottelu, johon Ankkureista valittiin Tomi Viljanen ja Olavi Perälä. Itä voitti
ottelun 2-0, mutta molemmat Ankkureiden edustajat pelasivat hyvän ottelun ja Perälä palkittiin Lännen