Sarjakolmonen Jyväskylän Lohi vieraili Kitrolla. Ankkurit oli koko ottelun niskan päällä ja ottelu kirjataan Ankkureiden voittoon jaksoin 2-0 (7-2, 3-1). Jokerikaksikko Martti Viitasalo ja Juho Ihamäki oli hyvässä iskussa mailan varressa. Martille merkautettiin viisi lyötyä ja Juholle neljä.

Martti Viitasalo ensimmäisen jakson isäntä

Ensimmäisen jakson avausjuoksu nähdään Ankkurien aloittavalla sisävuorolla. Toiseksi viimeisenä lyöjänä lyömään tullut Juho Ihamäki paukauttaa pallon kakkospuolelle väliin ja Ville Keltikangas kirmaa tilanteeksi 1-0.  Lohi pääsee kolme kertaa yrittämään kotiutusta ja keskimmäisellä näistä yrityksistä tulee myös juoksu, kun Heikki Rantanen kotiuttaa välilyönnillä Arttu Rauhamäen.

Toisessa vuorossa Ankkurit lisää juoksutiliään kahdella pinnalla. Ensimmäisestä vastaa Martti Viitasalo kotiuttamalla välilyönnillä Elmeri Koivusalmen. Seuraava lyöjä Juho Ihamäki paukauttaa etutilanteessa pallon kakkosrajasta maisemiin ja Nestori Yli-Sissala kirmaa suoraan kakkospesältä kotiin.  Lohen sisävuoro alkaa hyvin ja saavat palottoman ajon kärjestä päälle. Kaksi ensimmäistä yritystä tuottaa palon kotiin, mutta kolmannella yrittämällä tulee juoksu, kun Aleksi Karttunen lyö Matti Vilppolan välilyönnillä kotiin.

Kolmannessa vuorossa nähdään lisäjuoksua kolme kappaletta ja ne tulee yhdellä lyönnillä Martti Viitasalon mailasta. Viitasalo paumauttaa komean lyönnin kolmoskopparin yli ajotilanteessa ja Yli-Sissala, Tuukka Etula  sekä Lauri Ihamäki juoksee tilanteeksi 6-2.  Lohi saa myös paikkansa, mutta ilman onnistumisia. Tuukka Etula esittää myös komean suorituksen, kun polttaa kopparintontilta komealla tappoheitolla Lohen pelaajan kotiin.

Ankkurit aloittaa jakson ratkaisevan sisävuoron tilanteessa 6-2 ja onnistuu lisäämään johtoa yhdellä juoksulla. Juoksun lyönnistä vastaa jälleen Viitasalo, joka kotiuttaa loistavalla pussarilla Koivusalmen. Lohen jäädessä nollille omassa vuorossaan jakso selkeästi Ankkureille lukemin 7-2.

ANKKUREIDEN HALLINNASSA MYÖS TOINEN JAKSO

Toisen jakson ensimmäisen vuoron aloittavalla Lohi saa paikkansa lyödä jakson avausjuoksun. Aleksi Karttusen yrityksellä selkeä palo kotiin ja Juuso Tajakan yrittäessä pelaaja on kopilla irti kolmoselta. Ankkurit avaa jakson juoksutilin omalla vuorollaan, kun Juho Ihamäki lyö loistavan kolmospuolen välilyönnin ja Yli-Sissala tuo tilanteeksi 1-0.

Toisessa vuorossa Ankkurit pelaa loistavaa ulkopeliä ja Lohen pelaajia ei nähdä edes kakkospesällä asti. Ankkurit saa yhden lisäjuoksun tasoittavalla, kun Lohen pelaaja heittää pallon kolmosvahdin yli ja Koivusalmi tuo tilanteeksi 2-0. Lisäjuoksjen tekoon on mahdollisuus Rantakankaalla ja Viitasalolla, mutta ilman toivottua tulosta.

Lohi rakentaa kolmanessa vuorossa yhden palon ajotilanteen. Tilanne kuitenkin kuolee nopeasti, kun Juuso Tajakan lyönti kopiksi ja kenttä tyhjäksi. Ankkurit saa jälleen yhden lisäjuoksun ja tällä kertaa siitä vastaa Juho Ihamäki, joka puhkaisee keskisauman ajotilanteessa ja Keltikangas tuo Ankkurien kolmannen juoksun.

Lohi saa neljännessä vuorossa lohtua yhdestä juoksusta Ville Hyvösen lyötyä Teemu Lepistön kotiin, mutta tämähän ei riitä vaan jakso Ankkureille lukemin 3-1.

OTTELUN TILASTOT

OTTELUN LEHDISTÖTILAISUUS