Blogi: Talkoolaisille iso kunnia ja kiitos!

Eletään kautta 2017 Kitron Stadionilla. Minä istun kolmospuolella ”sikakatsomossa” kannustamassa omia ja vähän myös provosoimassa vastustajan pelaajia. Siinä tilanteessa en osannut ajatella yhtään mitä tuleva odottaa. Yksi päivä muutti paljon asioita. Alajärven Ankkureiden ja Kiteen Pallon välinen Superpesisottelu pelataan Alavuden montulla. Ankkureiden mediatiimiläinen pyytää mukaan avuksi sinne talkoohommiin ja tottakai ilmoitin, että olen tässä mukana. Yhtään en kyllä tiennyt mihin olen lähdössä mukaan, mutta rakkaudesta lajiin ja varsinkin Ankkureihin, niin ei muuta kuin menoksi.

Innostus nousee ja enemmän touhuun mukaan

Alavuden reissun jälkeen olin innoissani, kun sain lähietäisyydeltä seurata hommia, mitä se talkootyö vaatii urheiluseuroissa. Kauden jälkeen silloinen mediavastaava Ankkureissa kysyi, että tulisinko enemmän hommiin mukaan ja ilman muuta vastasin kyllä. Kauden 2017 jälkeen pääsin lähietäisyydeltä seuraamaan joukkueen toimintaa mediahommissa, mikä innosti kokoajan toimimaan enemmän. Alkuun joukkue oli minulle vain pelkkiä pelaajia, mutta loppujen lopuksi näistä kaikista pelaajista tuli aivan loistavia ystäviä minulle.  Kauden 2018 jälkeen tapahtui jotain mitä, en ikinä osannut odottaa. Silloinen mediavastaava tiputtaa salkun mun ovelle. Jouduin sitä hetken siinä kattelee, että tohtisiko edes avata. Tiesin, että olisi mediavastaavan hommat edessä, kun salkun avaa. Sitä salkkua hetken katsoessa ja sanoin itselleni pään sisällä ”tahdon”.  Yhtään en tiennyt siinä vaiheessa mitä tässä pitäisi edes tehdä. Päätin kuitenkin että kaikki peliin. Joukkue tarvii sitä pientäkin panosta minulta.

Talkoolaisille iso kunnia ja kiitos!

Ehkä tämä aiempi kertomus ei ole paras tarina, mutta tuon esille sen talkoohengen, mikä on Ankkureissa.

Kauden 2018 jälkeen olen toiminut mediavastaavana Ankkureiden edustusjoukkueen taustalla ja sitä kautta myös muita vastuutehtäviä on tullut talkoohommissa. Ankkureiden talkoolaiset kannustaa minua tekemään hommia joukkueen eteen ja mitä tärkeintä nämä talkoolaiset on  yksi isoin syy, että meidän edustusjoukkue pääsee pelikentille pelaamaan ja nauttimaan urheilusta!

Olen saanut tutustua talkootyössä joukkueeseen, yhteistyökumppaneihin, faneihin ja aivan loistavaan talkooporukkaan.  Parasta on se, että olen saanut loistavia ystäviä rinnalleni toimiessa tässä talkooporukassa.   TALKOOLAISILLE ISO KUNNIA JA KIITOS!

Teemu Höykinpuro/Alajärven Ankkurit