Ankkureille ensimmäinen tappio tämän kauden runkosarjassa. Loimaa pelasi loistavasti läpi ottelun

Loimaa loistava ensimmäisellä jaksolla. Ankkurien peli aneemista.

Loimaa aloittaa ensimmäisen jakson sisältä ja onnistuu ensimmäisessä vuorossa melko loistavasti. Loimaa rakentaa heti kärjestä painetta päälle ja saa palottoman ajotilanteen.  Loimaa onnistuu kotiuttamaa miehen kotiin kahdesti Tommi Angerviston ja Joona Iivosen lyönneillä.  Ankkurit saa sisävuorollaan kotiutuspaikan viimeiselle lyöjälle Martti Viitasalolle. Maran lyönnillä kuitenkaan Ankkurit ei onnistu ottelun juoksutiliään avaamaan ja toiseen vuoroon mennään loimaan 2-0 johtoasemassa.

Toisen vuoron aloittavalla Loimaa jälleen saa tilannetta hyvin päälle ja järjestää yhden palon ajotilanteen, mutta tällä kertaa ei lisäjuoksuja tule.  Ankkurien sisävuorosta ei paljon kerrottavaa ole. Miestä ei nähdä kakkospesällä asti ja kolmas vuoro odottaa Loimaan johtaessa 2-0.

Loimaa saa kolmannessa vuorossa jälleen loistavasti siirrettyä miestä pesiltä toisille ja ajotilanne on nopeaa päällä. Tommi Angervisto pääsee yrittämään ensimmäisenä ja onnistuu lyömään miehen kotiin. Vielä Topi Tuura, Heiki Rasilainen ja Niko Mäki lyö jokainen yhden pinnan taululle niin Ankkurit joutuu omalle sisävuorolleen 6-0 tappioasemassa.  Ankkurit saa omalla vuorollaan palottoman ajotilanteen kakkosjärjestä päälle. Juho Ihamäki, Elmeri Koivusalmi ja Mikael Penninkangas ei kuitenkaan onnistu miestä saamaan kotiin.  Jatkossa saadaan vielä Atte Brandtille kahdella palolla ajotilanne päälle. Aten kotiutusyritys viimeisellä lyönnillä kuitenkin laittomaksi ja  lähdetään neljänteen vuoroon.

Neljännessä ja ratkaisevassa vuorossa sade yltyy kentällä. Tilanteiden rakenteluissa se ei Loimaata haittaa vaan nopeaa on mies kolmosella ja onnistuu myös kerran miehen saamaan kotiin Heikki Rasilaisen lyönnillä.  Ankkurien tasoittavasta sisävuorosta ei paljon kehuja löydy. Etenijää ei kolmospesälle asti saada. Loimaa vie jakson hienolla pelillään lukemin 7-0.

 

 

Ankkurit nostaa tasoaan toisella jaksolla, mutta se ei riitä. Loimaa pelaa jälleen loistavaa peliä

 

Ankkurit saa heti toisen jakson alkuun pientä herätystä peliin ja onnistuu hyvin. Kärki toimii loistavasti ja paloton ajotilanne saadaan päälle. Atte Brandt  pääsee ensimmäisenä yrittämään ajotilanteessa ja onnistuu kotiuttamaan  pussarilla Elmeri Koivusalmen. Martti Viitasalo pääsee yrittämään seuraavana, mutta ilman tulosta. Juho Ihamäki lyö seuraavana ja onnistuu lyömään loistavalla pussarilla Mikael Penninkankaan kotiin.  Jatkossa saadaan vielä pari kertaa yrittää kotiutusta, mutta ilman tulosta.  Loimaa  jatkaa omaa loistavaa sisäpeliään niin kuin ensimmäisellä jaksolla ja onnistuu tulemaan tasoihin omalla tasoittavalla vuorollaan.  Tommi Angervisto ja Topi Tuura onnistuvat lyömään ajotilanteista juoksun mieheen. Tuojina toimii Kaapo Kalmari ja Jere Harjuvaara.

Toisen vuoro aloittavalla Ankkurien sisäpeli ei ole niin iloista kuin ensimmäisessä vuorossa, mutta kotiutuspaikka saadaan Martti Viitasalolle kahden palon tilanteessa. Maran kotiutuslyönti kuitenkin jää ykkösvahdin käsiin ja kolmas palo taululle. Loimaan oma sisävuoro näyttää jo siltä että kotiutusta eivät pääse yrittämään. Viimeiselle lyöjälle Tommi Angervistolle Loimaa saa kuitenkin kotiutuspaikan ja onnistuu myös lyömään Iiro Hämäläisen kotipesän turvaan.

Ankkurien sisävuoro kolmannen vuoron aloittavalla tuottaa yhden kotiutuspaikan kahden palon ajotilanteessa. Tilanne kuitenkin kuolee, kun Loimaan lukkari Joona Iivonen irroittaa väärällä Jami Lassilan kolmospesältä.  Loimaan sisävuoro on lähes samanlainen kuin edellisessä sisävuorossa. Vuoro näyttää jo kuolevan, mutta viimeiselle lyöjälle Tommi Angervistolle saadaan kuitenkin tilanne päälle. Angervisto lyökin pallon väliin, mutta Ankkurien Tuukka Etula näyttää kovaa heitto kättään ja palo kotiin.

Ankkurit lähtee 3-2 tappioasemassa neljänteen ja ratkaisevaan vuoroon. Vuoro alkaa hyvin ja kärki rakentaa palottoman ajon päälle. Atte Brandt, Juho Ihamäki ja Martti Viitasalo pääsevät yrittämään kotiutusta. Brandtin ja Ihamäen kotiutuslyönnit päätyvät laittomaksi ja Viitasalon lyönnistä niukka palo kotiin. Voitto jää siis kotiujoukkue Loimaalle 2-0 (7-0,3-2)

 

 

 

 

OTTELUN TILASTOT