Perjantai-illan koitoksessa huikea panos!

Alajärven Ankkurit ja Jyväskylän Kiri kohtaavat perjantaina klo 18.00 Kitron-stadionilla. Ottelussa voi olla voittajalle tarjolla jo kotietu loppusarjaan heti kärkikolmikon takana. Supertasaisessa sarjassa jokainen piste on nyt entistäkin tärkeämpi. Pelin voittajalle saattaa olla tarjolla siis lähes jättipotti. Tätä EI VOI jättää väliin!

Sarjatilanne on kärkikolmikon takana äärimmäisen tasainen. (Lähde: Pesislive.fi)

Sarjatilanne (5.8.2015) on kärkikolmikon takana äärimmäisen tasainen. (Lähde: Pesislive.fi)

Ankkurit ja Kiri ovat kohdanneet kauden aikana jo kolmesta ja pisteiden valossa Alajärvi on ollut hallitsevampi luvuin 7-2. Sinikeltaiset ovat ottaneet puhtaat voitot alkukaudesta kotikentällä ja heinäkuun loppupuolella Hippokselta. Toholammilla pelatun matsin voitti kotareissa Kiri. Joukkueet tuntevat toisensa siis hyvin ja lämmintä tunnelmaa on kentällä piisannut kaikissa kohtaamisissa.

IMG_0132

Matti Iivarisella ja Juhani Lehtimäellä oli asiaa tuomareille edellisessä Kitron-koitoksessa. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Ankkureilta kokoonpanosta puuttuu luonnollisesti Petrus Puputti ja Kiriltä viime otteluista on sivussa ollut Kimmo Carlson, joka saattaa hyvinkin olla jo pelikuntoinen. Hannu Kiukkonen Kiriltä ja Alajärven Sami Mikkolanaho ovat vastanneet kotiutuksista. Tärkeässä roolissa ovat tällaisissa otteluissa molempien joukkueiden kärjet. Tilanteita pitää pystyä luomaan riittävästi pääkotiuttajille.

Panokset ovat siis huipussaan ja lisämausteen otteluun tuo vielä suora tv-lähetys. Kumpi ryhmä kestää paineen? Tule ottamaan siitä selvää paikan päälle. Ottelu alkaa perjantaina klo 18.00!

aa-kiri_fb