Ankkurit ja Koskenkorva kohtasivat Alajärven Pallohallissa Superpesiksen harjoitusottelussa. Ottelu oli erittäin tiukkaa vääntöä. Molempien ulkopeli toimi mallikkaasti lukkarien Pyry Alanen ja Juho Hakomäki Johdolla. Ankkurit oli toisen jakson lopulla vielä ottelun voitossa kiinni, mutta Koskenkorva tuli rinnalle ja ohi.

1. JAKSO

Ensimmäinen jakso on erittäin tasaista peliä ja varsinkin molempien ulkopeli toimii loistavasti lukkarien Pyry Alasen ja Juho Hakomäen johdolla. Jakson alku alkaa molemmilta joukkueilta hermostuneella sisäpelillä. Ensimmäisessä vuorossa molemmat joukkueet rakentaa yhden kolmostilanteen viimeiselle lyöjälle, mutta juoksuja taululle ei merkata.

Toisessa vuorossa nähdään jakson ensimmäinen juoksu ja siitä vastaa Koskenkorva  tasoittavalla sisävuorolla, kun Marko Pelkonen lyö pallon Lauri Ihamäen räpylän kautta hallin seinään ja Anttoni Jakobsson kipittää kotiin.

Kolmannessa vuorossa Ankkurien sisäpeli aukeaa, kun kakkoskärki rakentaa palottoman ajotilanteen ja onnistuu kerran kotiutuksessa Juho Ihamäen mailasta, joka puhkaisee kakkosauman ja Joona Peltokangas juoksee kotiin. Koskenkorva onnistuu vuorossa myös kertaalleen ja jälleen lyöjänä toimii Pelkonen, jonka välilyönnillä jokeri Ville Takala juoksee kotiin.

Neljännen vuoron alkuun 1-2 tilanteessa Ankkurien ykköskärki rakentaa palottoman Ajotilanteen Tuukka Etulalle. Etula pamauttaakin komean lyönnin kolmosjatkeelta hallin seinään, millä kotiin juoksee Elmeri Koivusalmi sekä Mikael Penninkangas. Vuorossa nähdään vielä yksi juoksu, kun Koivusalmi lyö Ville Keltikankaan kotiin. Kossun sisävuoroon lähdetään Ankkurijohdossa 4-2 tilanteessa. Koskenkorva onnistuu kerran kotiutuksessa, kun Tuomas Tuohisaari lyö Jesse Rantamäen kotiin. Jakso Ankkureille lukemin 4-3.

2 JAKSO

Ankkurien ulkopeli on toisen jakson ensimmäisessä vuorossa loistavaa. Pyry Alanen lukkarintontilla vaikeuttaa Kossun peliä ja miestä ei kakkospesää pidemmällä nähdä. Tasoitavalla vuorolla Ankkurien kärki rakentaa palottoman ajotilanteen ja yrittää kaksi kertaa kotiutusta. Tuukka Etulan näpillä Koivusalmi palaa niukasti kotiin ja Juho Ihamäen yritys kantaa kopiksi.

Toisessa vuorossa Koskenkorva onnistuu rakentamaan tilanteen päälle. Pelkonen yrittää kotiututtaa pussarilla ilman onnistumista. Hakomäki yrittää seuraavana kotiutusta komealla välilyönnillä, mutta Tuukka Etula näyttää hurjaa heittokättään ja palo kotiin. Toisen jakson ensimmäinen juoksu nähdään Ankkurien toisessa sisävuorossa. Juho Ihamäki lyö pussarin keskelle kenttää ja kun Koskenkorvan pelaajat törmäilevät toisiinsa Penninkankaan on helppo tuoda 1-0 johtojuoksu.

Kolmannessa vuorossa Koskenkorva ei vieläkään onnistu juoksujen teossa, vaikka rakentaakin kaksi tilannetta päälle. Ankkurien takatilateen puolustaminen ulkona on loistavaa ja Matias Rauhalan sekä Pelkosen yrityksistä palot kotiin. Koskenkorva pelaa Ankkurien tasoittavalla sisävuorolla hyvää ulkopeliä. Juho Ihamäelle kuitenkin saadaan yksi tilanne päälle, mutta kotiutusyritys ei onnistu.

Ratkaisevan vuoron aloittavalla sisävuorolla Koskenkorva tarvii vähintään kaksi juoksua  jatkaakseen taistelua ottelun voitosta ja onnistuukin yrityksessä. Matias Rauhala kotiuttaa ensin Tuomas Tuohisaaren ja Pelkonen juoksuttaa viimeisenä lyöjänä Rauhalan ykköspesältä kotiin asti. Ankkurit ei tasoittavalla vuorolla onnistu tilanteiden rakentelussa ja jakso Koskenkorvalle lukemin 1-2.

SUPERVUORO

Supervuoron sisältä aloittaa Koskenkorva ja pelaakin loistavaa peliä lyöden kolme juoksua. Juokusjen lyöjinä kunnostautuu Juho Hakomäki, Marko Pelkonen ja Aapeli Suvisalmi. Ankkurit ei saa omalla sisävuorollaan tilanteita aikaan joten supervuoron voitto Koskenkorvalle lukemin 0-3 ja koko ottelu jaksoin 1-2.