Veto ja Ankkurit kohtasivat Alajärven Pallohallilla miesten Superpesiksen Halli-Sm avauksessa. Ensimmäinen jakso tiukkaa vääntöä. Toisella jaksolla Veto askeleen edellä.

Ensimmäinen jakso tasaista vääntöä. Ankkurit hallitsevampi osapuoli.

Jakson ensimmäinen vuoro on molemmilta joukkueilta hermostunutta sisäpeliä. Ankkurit onnistuu omassa sisävuorossaan rakentamaan kuitenkin kaksi  kotiutustilannetta Riku Utaselle, mutta juoksuja kuitenkaan ei taululle lisätä. Ankkurien ulkopeli ensimmäisessä vuorossa on loistavaa lukkari Pyry Alasen johdolla ja Veto ei saa miestä kakkospesää pidemmälle.

Toisessa vuorossa nähdään jakson ensimmäiset juoksut ja niistä vastaa Veto. Ankkurit onnistuu rakentamaan omalla vuorollaan yhden palon ajotilanteen, mutta Juho Ihamäen kotiutuslyönti kantaa kopiksi. Vimpeli sen sijaan käyttää ensimmäiset kolmostilanteensa hyväksi ja siirtyy Janne Mäkelän sekä Elmeri Anttilan lyönneillä 2-0 johtoon.

Kolmas vuoro ei tuota kummallekaan joukkueelle juoksuja. Ankkurit onnistuu rakentamaan yhden tilanteen, mutta edelleen nollasarake jää tulostaululle. Ankkurien ulkopeli on vuorossa erinomaista ja Veto jää ilman kolmostilannetta.

Jakson viimeisessä vuorossa Ankkurit avaa jakson juoksutilin ja tulee aloittavalla vuorolla tasoihin tilanteeseen 2-2. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Tuukka Etula. Tuukka vetää melkoisella pommilla kakkospesän päältä pallon hallin seinään ja Joona Peltokangas juoksee kotiin.  Juho Ihamäki vastaa tasoitusjuoksun lyönnistä vetämällä pallon komeasti väliin  ja Nestori Yli-Sissala pinkoo kotiin. Tasoittavalla vuorolla Veto rakentaa yhdellä palolla ajotilanteen ja lyömään asettuu jokeritykki Jukka-Pekka Vainionpää. Vainionpää tinttaa kovan lyönnin, mutta Ville Keltikangas nappaa tämän etumiehenä kopiksi ja kaksi paloa taululle. Jakso tasataan lukemin 2-2.

Vedon peli aukesi toisella jaksolla. Ankkurien sisäpeli kehnoa läpi jakson.

Toisen jakson ensimmäinen juoksu nähdään heti avausvuorossa. Vimpeli rakentaa aloittavalla sisävuorolla hyvin tilannetta päälle ja siirtyy Vainionpään loistavalla kumuralla 1-0 johtoon. Ankkurien sisäpeli sen sijaan takkuilee vaikkakin yksi kolmostilanne rakentuu viimeiselle lyöjälle Riku Utaselle. Juoksua

Toisessa vuorossa Veto rakentaa jälleen hyvin tilanteita päälle ja muun muassa jokerikaksikko Vainionpää sekä Mäkelä pääsevät yrittämään. Vainionpään vuorolla Pyry Alanen irroittaa väärällä miehen kolmoselta ja Mäkelän yrityksestä koppari Mikael Penninkangas tekee komean palon kotiin. Ankkurien sisäpeli takkuilee jälleen toisessa vuorossa ja nollasarake jää edelleen tulostaululle.

Veto on kolmannessa sisävuorossa jälleen vahva ja siirtyy omalla aloittavalla 4-0 johtoon. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Matias Rinta-aho juoksuttamalla Mikko Vihriälän kotiin. Janne Mäkelä vastaa seuraavasta kahdesta lyömällä pallon takaa läpi hallin seinään. Juoksujen tuojina kunnostautuu Olli Heikkala ja Aleksi Lassila. Ankkurien sisäpeli on vaikeaa myös kolmannessa vuorossa ja ratkaisevaan vuoroon siirrytään Vedon 4-0 johtoasemassa

Ratkaisevan vuoron aloittavalla Ankkurien ulkopeli on loistavaa ja Veto ei saa miestä edes kakkospesälle. Ankkurien kehno sisäpeli toisessa jaksossa jatkuu myös neljännessä vuorossa ja jakso merkataan Vedolle lukemin 4-0 sekä koko ottelun voitto jaksoin 1-0.

Joukkueiden parhaina palkittiin ottelussa Vedon kolme luoksua lyönyt Janne Mäkelä ja erittäin loistavasti lukkarina pelannut Ankkurien Pyry Alanen.