Oulussa käytiin erittäin tiukka taistelu Oulun Lipon ja Ankkurien välillä. Loukkaantumisista kärsivä Oulu oli himpun verran parempi ja voittaa ottelun jaksoin 2-1 (1-2, 4-3, 1-0s)

Ensimmäinen jakso ulkopelin juhlaa. Ankkurit niukasti parempi.

Ankkurien ulkopeli on rautaa heti ensimmäisessä vuorossa Antton Peltomäen loistavan lukkarityön johdolla. Lippo pääsee ensimmäisessä vuorossa kuitenkin kotiutusta yrittämää kerran, mutta Aapo Hiltusen kotiutusyritys ei tuota tulosta. Ankkurit avaa ensimmäisen tasoittavalla vuorolla ottelun juoksuhanat, kun Tero Rantakangas pamauttaa komean kumuran väliin ja Mikael Penninkangas kirmaa kotiin.

Toisessa vuorossa joukkueiden sisäpeli kuivuu molempien loistavaan ulkopeliin ja kotiutuksia ei päästä yrittämään.

Kolmannessa vuorossa Lippo saa vähän sisäpeliään auki ja pääsee yrittämään kaksi kertaa kotiutusta, mutta Markus Hallasuon ja Aapo Hiltusen kotiutuslyönnit ovat ponnettomia. Ankkurit saa kolmannessa vuorossa kotiutuspaikan Juho Ihamäelle. Juhon kotiutuslyönti kuitenkin jää Lipon polttolinjaan kopiksi.

Lippo onnistuu kampeamaan ottelun tasatilanteeseen 1-1 neljännen vuoron aloittavalla Hallasuon kotiuttaessa hyvällä näpyllä Harri Kolehmaisen. Ankkurit saa tasoittavalla painetta päälle järjestämällä yhden palon ajotilanteen. Konsta Lehtola on lähellä lyödä jakson voittojuoksun loistavalla kakkosrajanäpillä, mutta Lipon kakkosvahti tulee loistavasti vastaan ja tekee niukan palon Penninkankaasta. Ville Keltikangas ratkaisee jaksovoiton Ankkureille seuraavana yrittäjänä. Keltikankaan komea kolmospuolen kumura saattelee Nestori Yli-Sissalan kotiin ja jakso Ankkureille lukemin 1-2.

Lipon sisäpeli aukesi toisella jaksolla ja ottaa voiton niukasti.

Toisen jakson ensimmäinen vuoro ei tuota tulosta Ankkureille. Lippo sen sijaan tasoittavalla vuorollaan onnistuu kahdesti. Ensimmäisestä lyödystä vastaa Ari Lankinen, joka puhkaisee pallon kakkospuolelta läpi ja Harri Kolehmainen juoksee kakkospesältä kotiin. Hallasuo onnistuu ajotilanteessa lyömään tilanteeksi 2-0 loistavalla välilyönnillä.

Ankkurit saa kaksi kotiutuspaikkaa toisessa vuorossa. Ensimmäisenä Martti Viitasalo pääsee yrittämään, mutta Lipon nuori lukkari Ilmari Kustula heittää linkun oikeaan kohtaan ja etenijä irti kolmoselta. Juho Ihamäen kotiutuslyönti sen sijaan painuu kopiksi ja toinenkin vuoro on Ankkureilta juoksuton.  Lippo rakentaa omalla vuorollaan kahden palon ajotilanteen. Hallasuon sekä Hiltusen kotiutusyritykset kuitenkin hoitaa Ankkurien ulkokenttä ja juoksuja ei taululle lisää merkata.

Ankkurit onnistuu kolmannen vuoron aloittavalla tulemaan tasoihin Tero Rantakankaan loistavalla näpillä ja Juho Ihamäen välilyönnillä. Juoksujen tuojiksi merkataan Joona Peltokangas ja Konsta Lehtola. Oulun Lippo onnistuu kuitenkin tasoittavalla siirtymään uudestaan kahden juoksun johtoasemaan, kun Harri Kolehmainen puhkaisee Ankkurien kolmospuolen kahden juoksun arvoisesti.

Ankkurit tarvi neljännen vuoron aloittavalla kolme juoksua, jos mielivät vielä jakson voittaa. Onnistumisia tulee vain yksi Ihamäen kotiuttaessa Antton Peltomäen. Jakso Lipolle niukasti 4-3.

Lippo vahvempi supervuorossa.

Ankkurien supervuoron sisävuoro on ponneton. Lyömässä ei käy kuin viisi miestä ja taululla on kolme paloa. Lippo rakentaa sen sijaan heti kärjestä palottoman ajotilanteen ja onnistuu samantien ratkaisemaan ottelun voiton Jonne Luhtavaaran lyödessä näpillä Kasperi Salmelan kotiin. Peli Oulun Lipolle 2-1 (1-2, 4-3, 1-0s)