Ensimmäinen jakso tasaista vääntöä

Ankkureiden kapteeni Sami Mikkolanaho voittaa hutunkeiton ja valitsee aloittavan ulkovuoron. Kitee siirtyy aloittavalla sisävuorolla 1-0 johtoon Hannes Pekkisen lyödessä Veli-Matti Sigvartin kotiin.  Ankkurit tulee tasoihin omalla vuorollaan. Markus Hallasuo puhkaisee Kiteen polttolinjan ja Manu Haukkala kiitää kotiin.  Toisen aloittavalla Kitee onnistuu kahdesti lyömään miehen kotiin. Topi Hurskainen puhkaisee Ankkureiden kakkospuolen ja Sigvart juoksee ykköspesältä asti kotiin. Jatkossa Ville Liukku lyö ajotilanteessa pallon väliin ja Valentin Ikonen tuo tilanteeksi 1-3.  Ankkurit onnistuu tasoittavalla kerran ja jälleen sama parivaljakko asialla kun Hallasuo kotiuttaa Haukkalan kotiin. Kolmas vuoro ei tuota tilanteita joukkueille, joten ratkaiseva vuoro alkaa tiukassa 2-3 tilanteessa. Kitee onnistuu rakentamaan kolmostilanteen aloittavalla, mutta tilanne kuolee turhaan kopinnosto paloon. Ankkurit onnistuu tasoittavalla tulemaan tasoihin Hallasuon lyödessä Ville Postin kotiin. Voittojuoksua pääsi yrittämään lyömään Mikkolanaho, mutta kova kolmosluukkulyönti kopiksi Kiteen pelaajalle. Jakso päättyy tasalukemiin 3-3.

Sasu Iivarisen huikea pommi ratkaisi Ankkureille toisen jakson

Ankkurit aloittaa toisen jakson sisältä ja saa kaksi kotiutus paikkaa, mutta yritykset eivät tuota jakson avausjuoksua. Kitee onnistuu lyömään tasoittavalla jakson avausjuoksut ja niitä syntyy kolme. Liukku onnistuu lyömään kahdella peräkkäisella kumuralla kaksi juoksua. Juoksut tuo Sigvart ja Pekkinen. Topi Hurskainen onnistuu vielä kotiuttamaan jatkossa Antti-Jussi Toropaisen kotiin. Ankkurit järjestää toisen vuoron aloittavalla yhden palon ajotilanteen. Ensimmäisenä yrittämään tulee Hallasuo ja onnistuu lyömään Koivusalmen kotiin. Tilanne saa vielä jatkuvuutta ja Mikkolanaho ja Penninkangas lyö juoksun mieheen. Juoksujen tuojina Posti sekä Yli-Sissala. Kitee onnistuu omalla vuorollaan kerran, kun Liukku lyö Hurskaisen kotiin. Kolmas vuoro alkaa Kiteen johtaessa 3-4. Ankkureiden tilanteiden  rakentelu tuntuu jo kuolevan, mutta Sasu Iivarinen astuu esiin ja puhkaisee hurjalla vedolla Kiteen takakentän. Kotiin juoksee Haukkala sekä Keski-Petäjä ja Sasu kiertää itse kentän. Kitee ei painostuksesta huolimatta tasoittavalla onnistu juoksujen teossa, joten ratkaisevaan vuoroon mennään Ankkureiden johtaessa 6-4. Lisäjuoksuja ottelussa ei enää nähdä joten Ankkureille tärkeä voitto 1-0 (3-3, 6-4)