Ankkureiden junioripesäpallon toiminta jatkuu taas uudestaan koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Vanhempien joukkueet harjoittelevat toukokuun ajan pienryhmissä ja nuoremmat aloittavat harjoittelun heti kesäkuussa. Pesiskoulua järjestetään myös tulevana kesänä, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen se käynnistyy vasta 30. kesäkuuta.

JOUKKUETOIMINTA 2010-2014 SYNTYNEILLE

F-POJAT (2010-2011 syntyneet): Joukkueen harjoitukset ovat käynnistyneet. Joukkue harjoittelee maanantaisin klo. 18.00-19.30 ja lauantaisin klo. 14.00-15.30. Joukkue osallistuu kesän aikana Pohjanmaan aluesarjaan. Joukkueeseen mahtuu mukaan uusia pelaajia. Lisätietoja F-pojista täällä.

G-POJAT (2012-2014 syntyneet): Ankkureiden nuorimmat poikajuniorit käynnistävät kesän harjoituksensa tiistaina 2.6. Joukkue harjoittelee kesällä kahdesti viikossa. Joukkue voidaan ilmoittaa myös kesän aikana pelaamaan aluesarjaa, mutta tämä päätetään myöhemmin yhdessä. Lisätietoja joukkueesta täällä.

F-TYTÖT (2010-2011 syntyneet) ja G-TYTÖT (2012-2014 syntyneet): F- ja G-tyttöjen harjoitukset alkavat maanantaina 1. kesäkuuta. Joukkueet harjoittelevat kesäkuun ajan yhdessä kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Kyseessä on aloittavien pelaajien harjoitukset ja toiminta on aluksi kerhomuotoista eikä joukkue pelaa sarjapelejä. Lisäksi Ankkureilla on toinen pidempään pelannut F-tyttöjen joukkue, joka pelaa sarjassa. Lisätietoja joukkueista täällä.

Myös vanhempien junioreiden joukkueisiin mahtuu mukaan uusia harrastajia. Voit olla suoraan yhteydessä näiden joukkueiden vetäjiin. Vetäjien yhteystiedot löytyy jokaisen joukkueen omalta sivulta. Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa useamman viikon ajan maksutta ja seuralta saa lainata välineitä!

PESISKOULU 30.6.-5.8.

tiistaisin klo. 18-19 ja keskiviikkoisin klo. 12-13

Pesiskoulu on 2010-2014 syntyneille tytöille ja pojille suunnattua matalan kynnyksen pesistoimintaa. Pesiskoulun tarkoituksena on tutustua pesäpallon perus lajitaitoihin, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä erilaisten leikkien ja viitepelien parissa. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla eikä myöskään omia välineitä. Koronatilanteen vuoksi haluamme kiinnittää pesiskoulussa erityishuomion välinehygieniaan ja tämän vuoksi jokainen pesiskoululainen saa käyttöön oman kypärän ja räpylän, jotka hän saa pesiskoulun ajaksi myös kotiin. Mailat ovat yhteiskäytössä, mutta ne desinfioidaan jokaisen käyttäjän välillä. Mikäli sinulta löytyy kotoa omia välineitä, otathan ne mukaan. Tarkempia ohjeistua koronaviruksen osalta päivitetään lähempänä pesiskoulun alkua.

Pesiskoulua pidetään kahdesti viikossa päivä- ja iltaryhmänä. Voit osallistua joko jompaan kumpaan ryhmään tai molempiin. Lisätietoja pesiskoulusta täältä.

TUTUSTI TARKEMMIN ANKKUREIDEN JUNIORIPESÄPALLON TOIMINTAAN TÄÄLLÄ!