Alajärven Ankkurien pesäpallotoiminnassa 30 vuoden ajan toiminut Veikko Anttila saa seuran historian ensimmäisen Tahko Pihkala-mitalin.

Pesäpalloliiton lanseeraama muistaminen on tarkoitettu seuratyössä ansioituneille henkilöille. Veikko Anttila on toiminut sinikeltaisissa monissa eri tehtävissä mm. valmentajana, junnutiimin jäsenenä sekä pesäpallojaostossa. Ankkurit onnittelee Veikkoa!

Mukava että näin seuran puolesta muistetaan. Puolet mitalista kuuluisi kyllä Sirkka Rajalalle, joka on tehnyt myös kovasti töitä Ankkurilaisen pesäpallon eteen Pesäpallotoimintaan lähdin mukaan 1980-luvulla, kun menin töihin Mäkelän Peltituotteeseen. Luoma-aholla oli silloin aina joukkue ja sitä kautta tulin mukaan pesikseen. Mukavana muistona on jäänyt mieleen, kun olin yhtenä perustamassa ns. juniorijaostoa. Sitä alkuaikojen yhteishenkeä ja yhteistyötä olisi mukava nähdä tänäkin päivänä. Kenttiäkin on tullut lanattua ja leireillä olen ollut mukana järjestelytehtävissä. Olen valmentanut sekä poikia että tyttöjä. Jälkimmäisten koutsaaminen onkin ihan oma juttunsa, Veikko totesi hymyillen.

Veikko ”sorvin” ääressä  (Lähde: Perttu Hautalan blogi)

Kaikki palkitut