Otteluraportti

Alajärvi – Vimpeli 0-2 (1-5, 2-5)

Kova sade lannisti hieman tunnelmaa kauden ensimmäisessä Järviseudun derbyssä. Veden tulosta huolimatta väkeä paikalle oli saapunut mukavasti reilut 1500 henkeä. Vimpeli iski vahvalla rutiinilla Kitrolta täydet kolme sarjapistettä. Kolmostilanteet vierailija vei reilulla erolla 24-6. Joni Matintupa palasi nilkkavaivan jälkeen lukkarin tehtäviin ja pelasi mainiosti. Muita onnistujia olivat jälleen tutut nimet: Petrus Puputti, Kari Kellokoski ja Aki Orava. Myös Juha-Matti Jaatinen kirjautti komeat prosentit täydet sata.

Petrus Puputti oli jälleen iskussa Kari Kellokosken ja Aki Oravan kera. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Ensimmäinen jakso laitettiin käýntiin toisessa vuoroparissa, kun Severi Lassilan pitkä lyönti sirvahti kopparin räpylästä kahden juoksun arvoisesti. Sami Mikkolanaho iski 1-2 kavennukset kolmannessa vuorossa Petrus Pututin edetessä. Veto kasvatti kolmannen tasoittavalla johtonsa neljään juoksuun ja luvut 1-5 jäivät jakson loppulukemiksi.

Toinen jakso alkoi Vedo sisävuorolla ja siinä joukkue iski kolmella eri lyönnillä turvallisen tuntuisen johdon. Aki Orava kavensi Puputin edetessä ja sama kuvio toistui vielä toisessa vuoroparissa jollon tilannne kaventui 2-4. Jakson päätösluvut 2-5 kolmannessa vuorossa  kirjautti itselleen toisella jaksolla kolme juoksua lyönyt Matias Rinta-aho.