Alajärven Ankkurien miesten Superpesis-joukkueen molemmat pelinjohtajat jatkavat sinikeltaisissa väreissä seuraavat kaksi vuotta.

Ajatukset pesäpallosta käyvät aika hyvin yksiin, mutta sopivasti katsotaan myös eri näkökulmista. Näin yhteistyö on hedelmällistä.

Mitä mietteitä kahden vuoden jatkosopimus pelinjohdossa herättää?
– Kausi on pahasti kesken ja ajatukset ovat tässä hetkessä ja seuraavassa pelissä, mutta hyvillä mielillä olen jatkamassa. Toki jatkamista joutui vähän pohdiskelemaan, mutta homma on maistunut ja ollaan oikeassa suunnassa. Jonkun verran on tehty oikeita asioita ja tuntuu siltä, että pystytään vielä parantamaankin juttuja. Sitoutuminen pelaajapuolellakin on ollut hienoa ja se oli myös yksi tekijä sopimuksen syntymiseen, muotoili Iivarinen.

– Halu jatkaa ja nähdä mihin joukkue pystyy oli olemassa. Sitoutuminen joukkueeseen on myös pelaajien osalta  hyvällä tasolla, joten jatkopäätös oli helppo tehdä. Tarkoitus on myös talven aikana opiskella valmentamista lisää, kertoili Nevantakanen.

Valmennustrioon pitkään kuulunut fysiikkavalmentaja Antti Haapakoskella on myös voimassaoleva sopimus Alajärven Ankkureiden kanssa.

Ankkurien pelinjohtokaksikko ja fysiikkavalmennus jatkavat sorvin ääressä. Kuvat: K-Media/Jukka Ketonen.

Ankkurien pelinjohtokaksikko ja fysiikkavalmennus jatkavat sorvin ääressä. Kuvat: K-Media/Jukka Ketonen.